Guvernul din Italia a decis ca toate competițiile sportive până în data de 3 aprilie să se dispute fără spectatori, inclunzând aici și meciurile din Serie A. Italia a fost puternic lovită de coronavirus, peste 200 de persoane pierzându-și viața din cauza epidemiei.
Într-un interviu pentru Rai, președintele Federației, Gabriele Gravina, a dezvăluit că actualul sezon ar putea să fie oprit definitiv dacă virusul va infecta vreun jucător din campionat!
Trebuie să fim realiști, există acest risc și, în acele circumstanțe, va trebui să luăm toate măsurile necesare pentru a garanta protecția atleților și apoi să luăm în considerare și impactul pe care îl poate avea decizia asupra competițiilor
Liga Campionilor UEFA
Di Maria, pe urmele recordului lui Ronaldo! Câte pase de gol are după meciul cu Maccabi Haifa
ACUM 16 ORE
Întrebat exact dacă Serie A poate fi suspendată, Gravina a spus: "Nu putem exclude nicio variantă, dar nici nu trebuie să venim cu ipoteze pe care nu le putem prezice"
Serie A va reveni în acest weekend cu meciuri cu porțile închise după ce mai multe meciuri din ultimele 2 rânduri au fost amânate. Acestea vor avea loc duminică și luni fără suporteri, inclusiv marele duel dintre Juventus și Inter Milano.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
04/10/2022 LA 15:27
Serie A
Veste uriașă pentru Juventus! Chiesa a revenit, după 9 luni, la antrenamente
04/10/2022 LA 06:17