”Cristiano este mândru de titlul câștigat de Sporting, după cum a demonstrat și public. Dar în acest moment, planurile sale privind cariera nu trec prin Portugalia”, a declarat Mendes pentru Record.
PSG și Manchester United sunt două formații interesate de CR7, dar în discuție a apărut și varianta Sporting, clubul care l-a lansat, la dorința specială a mamei starului.

Mama lui Ronaldo, declarație care a atras atenția

Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
"Mâine voi merge la Torino şi voi discuta cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Jose Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea.", a declarat mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, potrivit Record.
Cristiano Ronaldo a început fotbalul la National Madeira, dar a ajuns la Sporting de la o vârstă foarte fragedă. Acolo a progresat imediat și la numai 17 ani, Ladislau Boloni l-a inclus în echipa mare, în 2002. După doar un an, Manchester United a plătit în schimbul său 19 milioane de €, iar de acolo totul a fost istorie.
"Salariul monstru și avantaje fiscale: motivul pentru care Ronaldo nu va părăsi Juventus", e titlul dat de Gazzetta dello Sport, pe de altă parte, care a anunțat astăzi că portughezul ar putea rămâne totuși la Juve.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02