”Cristiano este mândru de titlul câștigat de Sporting, după cum a demonstrat și public. Dar în acest moment, planurile sale privind cariera nu trec prin Portugalia”, a declarat Mendes pentru Record.
PSG și Manchester United sunt două formații interesate de CR7, dar în discuție a apărut și varianta Sporting, clubul care l-a lansat, la dorința specială a mamei starului.

Mama lui Ronaldo, declarație care a atras atenția

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
"Mâine voi merge la Torino şi voi discuta cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Jose Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea.", a declarat mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, potrivit Record.
Cristiano Ronaldo a început fotbalul la National Madeira, dar a ajuns la Sporting de la o vârstă foarte fragedă. Acolo a progresat imediat și la numai 17 ani, Ladislau Boloni l-a inclus în echipa mare, în 2002. După doar un an, Manchester United a plătit în schimbul său 19 milioane de €, iar de acolo totul a fost istorie.
"Salariul monstru și avantaje fiscale: motivul pentru care Ronaldo nu va părăsi Juventus", e titlul dat de Gazzetta dello Sport, pe de altă parte, care a anunțat astăzi că portughezul ar putea rămâne totuși la Juve.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58