Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Zlatan Ibrahimovic după ce a semnat cu Milan

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/12/2019 la 20:38 GMT+2

AC Milan a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Ibrahimovic până la sfârșitul sezonului, care s-ar putea prelungi însă dacă cele două părți își doresc acest lucru. Suedezul a oferit primele declarații.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic a declarat pentru site-ul oficial al lui AC Milan: ”Mă întorc la un club pentru care am un respect imens și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegii mei pentru a schimba cursul acestui sezon, voi face totul pentru a se întâmpla acest lucru”.
Suedezul urmează să facă vizita medicală pe 2 ianuarie 2020, când va ajunge la Milano iar apoi se va alătura colegilor la prima sesiune de antrenamente a anului. De îndată ce va fi semnat contractul, va fi organizată o conferință de presă, a anunțat Milan.
Ibrahimovic, născut în Malmo în Suedia, se întoarce la Milan, acolo unde a jucat un rol esențial în istoria clubului. Atacantul a jucat pentru Milan timp de două sezoane, în 2011 câștigând cu Milan al 18-lea Scudetto din istoria clubului, precum și Supercupa Italiei. Ibrahimovic a înscris 56 de goluri în 85 de meciuri în culorile formației de pe San Siro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo