Zlatan Ibrahimovic a declarat pentru site-ul oficial al lui AC Milan: ”Mă întorc la un club pentru care am un respect imens și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegii mei pentru a schimba cursul acestui sezon, voi face totul pentru a se întâmpla acest lucru”.
Suedezul urmează să facă vizita medicală pe 2 ianuarie 2020, când va ajunge la Milano iar apoi se va alătura colegilor la prima sesiune de antrenamente a anului. De îndată ce va fi semnat contractul, va fi organizată o conferință de presă, a anunțat Milan.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
ACUM 9 ORE
Ibrahimovic, născut în Malmo în Suedia, se întoarce la Milan, acolo unde a jucat un rol esențial în istoria clubului. Atacantul a jucat pentru Milan timp de două sezoane, în 2011 câștigând cu Milan al 18-lea Scudetto din istoria clubului, precum și Supercupa Italiei. Ibrahimovic a înscris 56 de goluri în 85 de meciuri în culorile formației de pe San Siro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
15/09/2021 LA 13:27
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21