San Siro este deținut în acest moment de orașul Milano însă cele două cluburi chiriașe – AC Milan și Inter – iau în considerare să își construiască propriile arene. Pentru a evita un astfel de scenariu, Sala a oferit o alternativă.
„În acest moment, există două posibilități: un nou stadion în San Siro sau o nouă arenă în Sesto San Giovanni. Eu voi adăuga o a treia: suntem dispuși să vindem San Siro, dacă va fi luată în considerare această posibilitate”, a declarat Sala.
„Construirea unui nou stadion nu este o posibilitate care ne place și evident nu am dori acest lucru, însă vorbim de două cluburi private care își pot urmări interesele”, a adăugat el.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 7 ORE
„Evaluez valoarea San Siro undeva la 70 de milioane de euro, însă vom lăsa o parte terță să evalueze valoarea”, a precizat Sala.
În iulie, AC Milan și Inter au prezentat primăriei planurile de a construi un nou stadion cu o capacitate de 60.000 de locuri chiar în aceeași zonă cu actualul San Siro. Conform acestor planuri, un nou stadion va fi construit iar San Siro va fi dărâmat. În locul vechiului stadion, va exista o zonă „dedicată sportului, entertainmentului și cumpărăturilor”.
Construcția ar avea nevoie de investiții de 1,2 miliarde de euro. Conform propunerii cluburilor, actualul San Siro nu mai poate fi renovat, astfel că oferta primăriei nu pare să aibă șanse prea mari de reușită.
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40