Adus sub formă de împrumut de la Atletico Madrid în vară, Alvaro Morata s-a adaptat foarte repede la Juventus, echipa pentru care a mai evoluat și în perioada 2014-2016.
În luna septembrie, campioana Italiei a plătit 10 milioane de euro pentru împrumutul lui Morata pe un an. Tot atunci, cele două cluburi au stabilit că, dacă vor dori să-l transfere definitiv în vara anului 2021, "bianconerii" vor fi nevoiți să achite 47,4 de milioane de euro.
Atacantul spaniol se simte excelent în linia ofensivă a lui Juve, alături de Cristiano Ronaldo. În sezonul actual, Morata a marcat 13 goluri și a oferit 7 assist-uri, în 28 de apariții.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Juventus vrea să-i prelungească împrumutul lui Morata

Pirlo își dorește să-l păstreze pe Morata la Torino, însă bugetul clubului a fost afectat grav de pandemia de coronavirus. Din acest motiv, "Bătrâna Doamnă" nu își permite să plătească suma cerută de Atletico pentru transferul definitiv.
Potrivit Goal.com, oficialii lui Juventus au venit cu o altă idee: prelungirea împrumutului pe încă un sezon, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Italienii vor demara negocierile cu board-ul lui Atletico în următoarea perioadă. Sursa citată anunță că spaniolii știu deja de planul "bianconerilor".
Cel mai probabil, totul va depinde de decizia lui Diego Simeone. La ora actuală, tehnicianul lui Atletico se bazează în faza ofensivă pe Luis Suarez, Correa și Joao Felix, motiv pentru care există șanse mari să permită împrumutul lui Morata pe încă un an.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51