Getty Images

PSG și-a găsit noul lider în Italia! Milinkovic-Savic vrea titlul cu Lazio și un transfer la Paris

PSG și-a găsit noul lider în Italia! Milinkovic-Savic vrea titlul cu Lazio și un transfer la Paris

20/03/2020 la 17:19Actualizare 20/03/2020 la 17:38

Milinkovic-Savic a fost dorit de Mancvhester United în vara trecută, dar a rămas la Lazio și visa la titlu. Pandemia de coronavirus i-a blocat deocamdată prima dorință, dar francezii sunt siguri că mutarea la PSG este foarte probabilă, chiar în această vară.

Martie trebuia să fie luna în care Milinkovic-Savic arată tot ce poate pe terenul de fotbal. Lazio se luptă cu Juventus pentru titlu, iar Serbia vrea calificarea la Euro după meciurile de baraj. Pandemia de COVID-19 i-a blocat însă aceste vise.

Sergej Milinkovic-Savic

Milinkovic-Savic nu se dă bătut, mai ales că acum PSG îl vrea. Prețul cerut de Lazio rămâne cel pe care Manchester United a refuzat să-l plătească acum un an, 100 de milioane. Parizienii nu se sperie de acest preț, amia les că Milinkovic-Savic este văzut ca un lider în viitor al vestiarului.

Mirajul estului

Gazzetta dello Sport scrie că Lazio i-a găsit deja înlocuitor lui Milinkovic-Savic și e tot un jucător din Est. Dominik Szoboszlai are doar 19 ani, dar deja este la al doilea sezon ca titular la Salzburg. Puștiul maghiar are 9 goluri și 11 pase de gol, până acum, în acest sezon. Salzburg vreo 8 milioane pentru Szoboszlai. Și Inter îl vrea pe mijlocașul maghiar.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.