Radu Drăgușin încă nu a semnat prelungirea înțelegerii cu Juventus iar contractul său expiră în această vară. Și chiar dacă antrenorul Andrea Pirlo nu l-a mai convocat și pentru meciul cu Napoli din Serie A, Drăgușin și-a văzut de treabă și a livrat o prestație excelentă la echipa U23.
Românul a marcat printr-un șut trimis direct la vinclu din interiorul careului în victoria lui Juventus U23 în fața celor de la Albinoleffe. Reușita sa a fost descrisă drept ”o capodoperă” de contul de Twitter oficial al lui Juventus.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 16 ORE

Radu Drăgușin, dorit în Germania și Anglia

Presa din Italia a scris recent că Drăgușin este dorit de RB Leipzig și Newcastle United.
Drăgușin, în vârstă de 18 ani, a făcut o impresie bună atunci când a jucat la prima echipă și având în vedere ultima evoluție la echipa U23 a clubului, interesul altor clubui pentru român doar va crește.
Astfel, deși Calciomercato scrie că Juventus pare convinsă că trebuie să îi prelungească contractul, interesul unor echipe importante de pe continent, precum Leipzig sau Newcastle, l-ar putea tenta pe fundașul român să plece undeva pentru a putea avea mai multe minute la activ. Nu este exclusă varianta ca Drăgușin să semneze prelungirea și să plece apoi sub formă de împrumut.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34