Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a declarat pentru Digisport care a fost prima reacție a internaționalului român după primirea vestei că se va antrena cot la cot cu vedetele din echipa lui Sarri:
Radu este titular în echipa de UEFA Youth League a lui Juventus. Ieri s-a antrenat alături de Cristiano Ronaldo și m-a sunat să-mi spună! Era foarte emoționat, are doar 17 ani. El și încă un coleg de la U19 au fost chemați. În meciurile din UEFA Youth League, echipa mare și juniorii fac deplasarea împreună, zboară cu același avion și stau la aceeași masă.
Sper ca Radu să ajungă la prima echipă a lui Juventus! Asta este și dorința lui, dar va fi foarte greu. Din păcate, doar 1% dintre tinerii români ajung să joace la cluburile de clasă mondială. Cei mai mulți se întorc sau sunt împrumutați. Îmi doresc ca Radu să reușească la Juventus.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 20 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700807.jpg
Radu Drăgușin evoluează ca fundaș central și are 1,92 metri. La finalul sezonului precedent, Radu a fost numit unul dintre cei mai buni jucători ai Academiei lui Juventus și a evoluat în 20 de partide pentru echipa U17 a italienilor.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52