Convocarea lui Drăgușin la lotul mare a venit în contextul mai multor accidentări iar acest lucru l-a determinat pe Pirlo să apelez la român pentru partida cu Lazio, încheiată la egalitate (1-1) în Serie A. Drăgușin a rămas pe bancă la meciul de pe Olimpico, însă oricum putem vorbi de un prim pas important pentru adolescent. El abia revenise din izolare după ce a fost infectat cu COVID-19.

Cum îl descrie Gazzetta dello Sport pe Radu Drăgușin

„Forță, dezinvoltură și personalitate: acesta este Drăgușin, gigantul din România pe care Pirlo l-a promovat la prima echipă.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24
Drăgușin a fost convocat duminică (n.r. la meciul cu Lazio) la prima sa partidă de la echipa mare. O parte a deciziei este legată de problemele de lot, însă și jucătorul are meritul său. Tot mai mulți tineri sunt șlefuiți în centrul de juniori, iar Drăgușin este ultimul talent catapultat în echipa mare”, acestea au fost cuvintele jurnaliștilor italieni la adresa românului.

Antrenorul Juventus Primavera, cuvinte de laudă pentru Drăgușin

Antrenorul Lamberto Zauli a avut anul trecut numai cuvinte de laudă pentru tânărul jucător român.
RADU ARE UN FIZIC IMPRESIONANT, PĂTRUNDERILE ACESTUIA ÎN DEFENSIVA ADVERSĂ SUNT DECISIVE. ESTE UN BĂIAT CARE CREȘTE DE LA ZI LA ZI. JUVENTUS ARE MARE ÎNCREDERE ÎN EL, ESTE UNUL DINTRE CEI MAI TINERI JUCĂTORI DIN LOTUL ECHIPEI. VORBIM DESPRE UN BAIAT UMIL, ȘTIE SĂ ASCULTE ȘI SE PUNE LA DISPOZIȚIA ECHIPEI ÎN TOTALITATE. CÂND AI ASEMENEA CALITĂȚI, VIITORUL NU POATE FI DECÂT DE PARTEA TA
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12