După ce Pirlo i-a oferit debutul în Champions League și Serie A, a venit rândul ca fundașul român de 18 ani să evolueze și în Cupa Italiei, în ciuda faptului că presa italiană speculează că, după prelungirea contractului, apărătorul nostru va fi împrumutat la o echipă unde să evolueze constant și să crească.
Tehnicianul campioanei Italiei a aliniat o formulă cu destule rezerve, prilej pentru internaționalul nostru să evolueze în centrul apărării, lângă veteranul Chiellini, revenit după accidentare.
Partida părea că a fost rezolvată repede de gazdă, după ce Kulusevski și Morata au punctat în debut. Czyborra a redus din diferență, dar Genoa nu a dat semne că are puterea să întoarcă rezultatul. Și, totuși, fotbalul e atât de frumos pentru că e imprevizibil: în minutul 74, pe fondul unei dominări totale a gazdelor, Filippo Melegoni a restabilit egalitatea.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
ACUM O ZI

Ronaldo, doar rezervă în Juventus - Genoa

De menționat că Radu Drăgușin a jucat tot meciul, în timp ce Ronaldo a fost odihnit de Pirlo. Portughezul a fost pe banca de rezerve, iar tehnicianul italian nu s-ar fi gândit probabil, în condiții normale, să îl arunce în luptă pe lusitan, mulțumit de modul în care s-a descurcat echipa sa ofensiv. Dar, la 2-2., CR7 a fost trimis în luptă, dar eroul lui Juve a fost de această dată altul. Hamza Rafia, tunisianul de 21 de ani care nu prinsese vreun minut pentru Juventus în actualul sezon, indiferent de competiție, a marcat pentru 3-2 în minutul 105 și și-a calificat echipa în sferturile Cupei.
Trebuie spus că rezultatul e probabil unul mincinos, în contextul în care cel mai bun jucător de pe teren a fost Paleari, portarul "grifonilor" (10 parade salvatoare).
În turul următor, Juventus va juca împotriva învingătoarei din duelul Sassuolo - Spal. Ar putea fi un duel Chiricheș - Drăgușin, dacă fundașul central al "Bătrânei Doamne" nu va pleca sub formă de împrumut, așa cum s-a speculat.
Torinezii sunt specialiști ai Cupei, deținând recordul de trofee (13). În perioada 2015-2018, bianconerii au fost de neînvins în competiție, dar în ultimii doi ani supremația a fost preluată de Lazio, apoi de Napoli.
Tot azi s-au mai disputat două meciuri din Cupa Italiei. Inter a trecut în prelungiri de Fiorentina, 2-1 (gol decisiv Lukaku, în minutul 119), în timp ce Napoli a avut mult de furcă pentru a trece de Empoli (3-2).
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
IERI LA 08:02
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
IERI LA 21:30