Internaționalul nostru a prins în acest sezon două partide pentru "Bătrâna Doamnă", una în Champions League și una în campionat. La 18 ani, Drăgușin a bifat deja o performanță fantastică, dar va fi foarte greu să mai prindă lotul lui Pirlo.
Tuttosport anunță că fundașul "de fier" Chiellini e gata să revină, după perioada grea generată de accidentări și va face cuplu cu Bonucci. De Ligt va pierde astfel echipa, deși nu e exclus ca în unele meciuri olandezul venit de la Ajax să fie titular, într-o linie de trei fundași centrali.
Cert e că și Demiral e pe punctul să fie recuperat după accidentare, astfel că Drăgușin va avea șanse minime să mai conteze pentru Pirlo.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57
Tehnicianul italian îl apreciază însă în mod deosebit pe Radu și nu doar că a insistat să îi fie prelungit contractul, dar a gândit mai departe. Românul are nevoie de meciuri în picioare și există șanse mari să fie împrumutat, după ce semnează o nouă înțelegere. Astfel, internaționalul nostru va putea să meargă la o echipă unde să evolueze constant pentru ca apoi, cu mult mai multă experiență dobândită, să fie o variantă pentru primul "11" al lui Juve. Chiellini are 36 de ani și îi expiră contractul cu bianconerii în vara lui 2021, în timp ce Bonucci se apropie de 34 de ani. În viitor, oficialii torinezi vor să mizeze pe un cuplu De Ligt - Drăgușin, dar pentru ca acest lucru să se întâmple la un moment dat e nevoie ca fundașul central român să treacă la următorul nivel. Iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă are șansa să joace meci de meci.

Contractul lui Drăgușin va fi prelungit

Potrivit presei din Italia, atitudinea lui Drăgușin i-a impresionat pe oficialii lui Juventus, care se pregătesc să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere cu campioana Italiei expiră vara viitoare, iar impresarul său, Florin Manea, a declarat de curând că se află în negocieri avansate cu board-ul de la Torino.
"Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000", spunea Florin Manea, după meciul cu Dinamo Kiev, din Ligă, în care românul a debutat pentru campioana Italiei.
Conform Tuttosport, Drăgușin ar urma să primească un salariu cuprins între 500.000 și 1.000.000 de euro, mai anunță jurnaliștii italieni.
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47