Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin semnează un nou contract cu Juventus în această săptămână! Salariu uriaș pentru român

Nicu Savin

Actualizat 05/04/2021 la 16:50 GMT+3

Radu Drăgușin rămâne la Juvnetus! Fundașul român va semna în această săptămână un nou contract cu gruparea torineză și va avea un salariu uriaș, ținând cont de faptul că are doar 19 ani.

Radu Dragusin

Credit imagine: Eurosport

Deși a existat un interes foarte mare și din partea altor cluburi, Radu Drăgușin va evolua tot la Juventus și în anii următori. Florin Manea, impresarul fundașului român este deja în Italia, iar prosport.ro anunță că vineri se va parafa noua înțelegere între jucător și campioana Italiei din ultimii 9 ani.
Mai multe cluburi, printre care și unele din Premier League au dorit să-l convingă pe român să să li se alăture, dar acesta a preferat să continue la Juventus, club la care a făcut pasul în fotbalul mare. Chiar dacă în acest sezon a jucat foarte puțin, e de așteptat ca pe viitor românul să devină o piesă de bază în angrenajul torinezilor, mai ales că aducerea unor jucători de valoare pe postul său este puțin probabilă, din cauza bugetului afectat de pandemia de Covid-19.

Radu Drăgușin rămâne la Juventus! Românul va avea un salariu de aproape un milion de €

Agentul românului a confirmat că salariul lui Drăgușin va fi unul consistent, putând ajunge la 1 milion de €.
"În mare, am ajuns la un acord cu Juventus. Câți bani câștigă impresarii? Mulți bani, mulți! Drăgușin continuă la Juventus, la o echipă din primele 10 din lume. Are un contract foarte bun pentru vârsta lui, iar noi vom încasa foarte bine!
Cu siguranță că el va deveni milionar. Nu pot deveni eu milionar, iar el nu. Nu-i va lua mințile. Salariul este structurat foarte bine. Are niște borne de atins pentru a ajunge la acea sumă. Dar vorbim de bani mulți.", a spsu Manea în urmă cu câteva zile.
Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, iar de atunci a progresat constant, impresionând la grupele de tineret ale "Bătrânei Doamne". În acest sezon, Andrea Pirlo l-a promovat la echipa mare, pentru care a bifat 4 apariții: 2 în Cupa Italiei, una în Serie A și una în Champions League.
Cel mai probabil, noul contract al lui Radu Drăgușin la Juventus se va întinde pe o perioadă de 5 ani, până în 2026.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo