Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin va rămâne la Juventus! Pe ce perioadă va semna fundașul român

Cosmin Cioboata

Publicat 20/02/2021 la 23:31 GMT+2

Radu Drăgușin (19 ani) s-a adaptat la Juventus și, potrivit presei din Italia, va rămâne la Torino. Potrivit jurnaliștilor din Peninsulă, fundașul român va semna în curând un contract valabil pe 5 ani cu "bianconerii".

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin se simte excelent la Juventus, sub comanda lui Andrea Pirlo și alături de nume răsunătoare precum Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon și Giorgio Chiellini.
La numai 19 ani, fundașul român a bifat deja 4 apariții la prima echipă a lui Juventus, dintre care una în UEFA Champions League.
În ultima vreme s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Drăgușin, cu RB Leipzig în prim-plan. În cele din urmă, se pare că viitorul fundașului va fi tot la Torino.

Radu Drăgușin va semna un contract pe 5 ani cu Juventus!

Potrivit tuttomercatoweb.com, Radu Drăgușin s-ar fi înțeles deja cu oficialii lui Juventus și va semna în scurt timp un nou contract, valabil pe 5 ani. De altfel, românul va primi și un salariu mai atrăgător, ca urmare a noii înțelegeri.
Contractul actual al lui Drăgușin expiră în vară, dar conducătorii lui Juventus sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului de 19 ani. Din acest motiv, italienii sunt pregătiți să-l "lege" până în 2026, timp în care românul ar putea deveni o piesă importantă în "puzzle-ul" lui Pirlo.
Drăgușin a fost folosit într-un singur meci în Serie A, chiar dacă s-a aflat de multe ori în lotul lui Juventus.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo