Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Ștefan neagă zvonurile conform cărora s-a rupt complet de România! Ce a spus fundașul lui Lazio

Nicu Savin

Actualizat 13/04/2021 la 21:44 GMT+3

Radu Ștefan a oferit un interviu pentru Playsport.ro, în care a explicat că nu s-a rupt complet de România, așa cum a declarat în urmă cu câteva zile fostul său coleg de la Dinamo, Cristi Pulhac.

Ștefan Radu (Lazio)

Credit imagine: Eurosport

Radu Ștefan a devenit recent jucătorul ce cele mai multe meciuri jucate în tricoul lui Lazio. Constanța fundașului român în Serie A a fost una impresionantă, dar, din păcate, acesta a renunțat mult prea devreme la echipa națională, fapt pentru care a fost mereu luat în colimator de suporterii "tricolorilor".
Acuzele la adresa lui Radu s-au înmulțit după ce Cristi Pulhac a declarat recent că acesta nici în vizită nu mai vine în România. Jucătorul lui Lazio a ținut să precizeze că acest lucru nu este adevărat, menționând că vine cât de des poate în țară.
"Îmi face plăcere să vorbesc cu toți colegii mei de la juniori, sunt pe ambele chat-uri, cel de la 1986 și cel de la 1985. Rămânem cu amintirile noastre prețioase. Le-am și zis: „Chiar nu puteți să vă vedeți mai des?”. Însă fiecare are problemele lui, viața lui. Așa și eu, am încercat să vin de fiecare dată în țară, anul trecut, cu pandemia, mi-a fost mai greu. Toți sunt parte din povestea mea și le mulțumesc. Și vă mulțumesc! Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!", a spus Radu într-un interviu pentru playsport.ro.

Ștefan Radu: "Pentru Dinamo intru în zid!"

Printre altele, Ștefan Radu a vorbit despre perioada petrecută la Dinamo, club la care a crescut și de la care a făcut pasul spre Serie A. Fundașul i-a amintit pe Cornel Țălnar, Ioan Andone și Mircea Rednic, drept oamenii care l-au ajutat foarte mult în carieră, menționând că lucrurile învățate la Dinamo i-au folosit foarte mult și în Italia.
"Trecerea spre Dinamo 2 a fost pasul spre fotbalul profesionist. Am vorbit cu nea Cornel Țălnar și așa e, de la el am învățat, prima oară, acest sistem drag mie, 3-5-2. Și i-am spus și lui Inzaghi asta, am o relație bună cu el, am fost colegi și acum îmi este antrenor. Le-am zis și colegilor că, pentru a învăța să joc în acest sistem, am luat și castane. Nea Cornel nu te ierta! Nu pot să uit, este exact ce ne spunea. Și mi-a folosit, mi-a folosit mult. Astăzi, mulți încearcă acest sistem, însă puțini știu să-l joace cum o facem noi, la Lazio. Eu, din postura de fundaș central, dau, în fiecare meci, patru, cinci centrări în careul advers, așa mi-a ieșit și acum.(n.r. pasa decisivă de la golul victoriei lui Lazio în meciul cu Verona).
Nea Ando (n.r. Ioan Andone) m-a ajutat enorm, dânsul m-a debutat, a fost un moment incredibil, nu o să pot uita acel moment, apoi Mircea Rednic m-a promovat, m-a aruncat în luptă, mi-a dat încredere, a fost hotărâtor pentru mine. Auzisem că trebuie să merg la Jiul Petroșani, parcă erau unele discuții și cu Sportul Studențesc, însă ce mai contează acum ce trebuia să fie, important e că am rămas la Dinamo, la echipa la care am crescut și m-am dezvoltat. Pentru Dinamo intru în zid!", a adăugat Ștefan Radu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo