Goalkeeper-ul lui Juventus se află în carantină la domiciliu și se antrenează individual, pentru a nu-și ieși din ritm până când se va relua sezonul.
Szczesny este titular la Juve, în fața legendarului Gigi Buffon, care a ajuns la o vârstă înaintată. Portarul polonez a vorbit cu Sky Sport Italia despre perioada delicată prin care trec oamenii, din cauza pandemiei de coronavirus. În prezent, Szczesny se află în Italia, în cea mai afectată țară europeană.
Polonezul a dezvăluit că a rămas de unul singur la Torino, fără familie, și că se simte plictisit. Chiar dacă îi place relaxarea, goalkeeper-ul lui Juve nu uită să se și antreneze în fiecare zi.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 21 ORE
"Sunt cam plictisit, am petrecut deja 15 zile în carantină de unul singur. Familia mea s-a întors în Polonia. Dorm foarte mult, mă relaxez și mă antrenez, ca să fiu pregătit de reluarea campionatului.", a spus Szczesny, pentru Sky Sport Italia.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773301.jpg

Szczesny: "Eram sigur că sunt negativ"

Vorbind despre momentul în care el și coechipierii de la Juventus au fost testați, Szczesny a recunoscut că n-a avut vreo emoție.
"Chiar și atunci când am făcut testul, eram sigur că sunt negativ. Nu am avut vreun simptom și am stat nonstop în casă. Bineînțeles, cu toții am auzit de Rugani, Matuidi și Dybala (n.r. - au fost depistați cu Covid-19) și ne pare foarte rău.", a mai adăugat goalkeeper-ul lui Juventus.
Szczesny consideră că derby-ul cu Inter de luna trecută a fost extrem de ciudat, din cauză că s-a disputat cu porțile închise. În același timp, portarul polonez le-a transmis un mesaj tuturor oamenilor, pentru a încerca să oprească această pandemie.
"A fost un meci extrem de ciudat. Fără fani în tribune, un astfel de derby nu e normal. Farmecul fotbalului este reprezentat de momentele și emoțiile trăite alături de suporteri. Sacrificiile pe care le facem astăzi pot salva viețile oamenilor și pot scurta toată această așteptare. Dacă respectăm regulile ne vom întâlni în scurt timp pe teren.", a încheiat Szczesny.
Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala sunt cei 3 jucători de la Juventus care au fost testați pozitiv cu coronavirus. În prezent, aceștia sunt în stare bună și continuă auto-izolarea la domiciliu, la fel ca întreaga echipă a "bianconerilor".
Sezonul din Serie A a fost suspendat cel puțin până la începutul lunii mai, însă perioada de pauză are șanse mari să se prelungească, ținând cont de situația dramatică din Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22