Cluburile de fotbal din Europa își reanalizează situațiile financiare înaintea unei perioade în care se va juca fără spectatori iar Juventus vrea să scadă considerabil suma alocată salariilor. Conform Daily Mail, două echipe de top din Anglia s-au arătat interesate de Aaron Ramsey înainte ca fereastra de transferuri care este așteptată să înceapă la sfârșitul lunii vitoare.
Galezul de 29 de ani s-a transferat la Juventus acum mai puțin de un an după ce i-a expirat contractul cu Arsenal. Însă deși a marcat în ultimele două meciuri ca titular în Serie A înainte ca sezonul să fie oprit în martie, Ramsey a avut probleme cu accidentările și nu a devenit o parte importantă a echipei lui Maurizio Sarri.
Ramsey a fost titular în doar nouă partide în acest sezon, Juventus fiind pe primul loc în Italia, aproape de a cuceri al nouălea titlu consecutiv.
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36

Salariul lui Ramsey, o problemă și pentru cluburile din Premier League

Singura problemă pentru Juventus este salariul foarte mare al lui Ramsey. El a ajuns pe gratis la italieni și are un contract valabil până în 2023 prin care primește 400.000 de lire pe săptămână. Acest lucru pune în dificultate clubul italian.
În Premier League, care va reveni de pe 17 iunie, cluburi precum Manchester United s-au arătat interesate însă, din nou, salariul este problematic. Astfel că Ramsey va trebui ori să accepte o scădere ori să joace altundeva sub formă de împrumutat iar Juventus să îl plătească doar parțial.
Speculațiile privind viitorul lui Ramsey au început în iarnă în Italia și nu au fost tocmai oprite de Sarri: ”Nu îi este ușor să se adapteze, venind din Premier League și cu o accidentare grea”.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07
Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28