Fotbal
Serie A

Răspunsul dur al lui Balotelli, după ce Chiellini a spus că voia să-i dea 2 palme

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

La protesta di Mario Balotelli, al debutto in Brescia-Juventus con la maglia delle Rondinelle, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
10/05/2020 la 10:56

Giorgio Chiellini l-a criticat pe Mario Balotelli pentru atitudinea arătată la echipa națională.

"Balotelli este o persoană negativistă care nu are pic de respect pentru grup. La Cupa Confederațiilor în 2013 nu a ajutat cu nimic, îmi venea să-i dau 2 palme. Le merita" le-a spus Giorgio Chiellini celor de la La Repubblica.

Căpitanul lui Juventus și-a promovat autobiografia în care povestește amănunte "picante" din cariera lui. Mario Balotelli, cel care joacă în prezent la Brescia, nu a așteptat mult pentru a-i da replica.

Premier League

Nebunul Balotelli si aventurile povestite de un coleg de la City. "Ne-a scos din minți pe toți!"

24/05/2020 LA 09:03

Replica lui Balotelli

Fostul atacant de la Manchester City și Inter Milano a scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru Chiellini după criticile acestuia.

Măcar eu dau dovadă de sinceritate și curaj să spun lucrurile față în față. Ai avut suficiente oportunități din 2013 să te comporți ca un bărbat adevărat, dar nu ai făcut-o. Cine știe ce vei spune într-o bună zi despre colegii tăi din prezent? Ciudat căpitan. Dacă asta înseamnă să fii un campion, prefer să nu fiu - nu am tratat niciodată cu lipsă de respect tricoul albastru | Mario Balotelli

Și celălalt jucător criticat de către Chiellini, Felipe Melo, i-a răspuns într-un interviu pentru Gazetta dello Sport: "Aș vrea să știu care sunt incidentele la care face referire. Cât am fost la Torino nu am tratat cu lipsă de respect pe nimeni: colegi, oficial sau pe oricine de la Juventus. În acest moment nu am niciun pic de respect față de el. Și nu voi avea niciodată. El spune că Balotelli ar trebui pălmuit și că eu sunt cel mai groaznic, cel cu care riscai mereu să te iei la bătaie? El e un laș.

Este ușor să scrii lucruri urâte despre cineva într-o carte. Poate că acest "fundaș" este în continuare supărat pe mine că am mers la Galatasaray și le-am dat câteva "palme" lui Juventus și i-am scos din UEFA Champions League. Sau că Inter a câștigat tot și eu sunt fanul lor. Așa este Chiellini, mereu se comportă ca și cum e cel mai grozav. Mi-am adus aminte și că am bătut Italia cu 3-0 la Cupa Confederațiilor, competiție câștigată apoi de Brazilia. Poate că încă e supărat de la acel meci având în vedere că n-a câștigat absolut nimic cu naționala Italiei" a spus Felipe Melo.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

Dezvăluirea incredibilă a lui Chiellini despre mușcătura lui Suarez: "Și eu sunt un nemernic"

21/05/2020 LA 18:08
Serie A

"Balotelli e groaznic, voiam să-i dau o palmă! Și nu el e cel mai rău!" Dezvăluirile lui Chiellini

09/05/2020 LA 12:49
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie AJuventusGalatasarayMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

BREAKING NEWS. Ianis Hagi este oficial jucătorul celor de la Rangers!

PESTE 41 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe