Zlatan Ibrahimovic s-a arătat entuziasmat de transferul lui Mario Mandzukic, care urmează să fie anunțat oficial în următoarele ore. Fostul atacant al lui Bayern Munchen, Atletico Madrid și Juventus va semna un contract valabil până la finalul sezonului.
Întrebat la finalul meciului câștigat de Milan în deplasare cu Cagliari despre parteneriatul pe care îl va forma cu Mandzukic în atacul "rossonerilor", Ibra a oferit un răspuns savuros, tipic starului suedez:
"Mario Mandzukic a semnat contractul, va juca la AC Milan... acum vom speria amândoi adversarii!", a spus Zlatan Ibrahimovic, pentru Sky Sport Italia.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00

Stefano Pioli, extrem de mulțumit de transferul lui Mandzukic la AC Milan

La rândul său, Stefano Pioli s-a arătat extrem de mulțumit de transferul lui Mandzukic. Tehnicianul lui AC Milan consideră că atacantul croat va juca un rol extrem de important în cadrul echipei, motiv pentru care a acceptat imediat oferta primită:
"Sunt mulţumit, este o armă în plus. Clubul a redevenit ambiţios, iar venirea lui Mandzukic se înscrie în această direcţie. Pot fi accidentaţi, cazuri pozitive (la coronavirus), deci avem nevoie de mulţi jucători.
Când clubul mi l-a propus pe Mandzukic, eu am spus imediat da, pentru că el este un învingător care ne va aduce soluţii", a spus Stefano Pioli, pentru Sky Sport Italia.
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735658.jpg

Mandzukic, de 4 ori campion în Serie A

Mandzukic a jucat ultima oară la Al-Duhail, în Qatar, însă numai pentru o lună. Atacantul de 34 de ani a avut o carieră impresionantă și și-a trecut în CV echipe uriașe precum Bayern Munchen, Atletico și Juventus.
Per total, Mandzukic a cucerit 23 de trofee, iar cel mai important rămâne cel din UEFA Champions League, câștigat în 2013 alături de Bayern. În Italia, alături de Juve, croatul a cucerit 8 trofee, printre care se numără și 4 titluri în Serie A.
Mandzukic a impresionat și la naționala Croației, pentru care a adunat 89 de selecții și a marcat 33 de goluri, ajungând până în finala Campionatului Mondial în 2018.
După 18 etape, Milan se menține pe primul loc în Serie A, cu 43 de puncte, la 3 lungimi deasupra locului secund, ocupat de Inter.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42