Imediat după decizia Federației Italiene, s-a stabilit o dată temporară pentru "Derby D'Italia": 13 mai. În urma ultimelor informații publicat de Gazzeta dello Sport, se pare că duelul dintre Juventus și Inter are șanse foarte mari să se joace chiar luni, pe 9 martie. În aceste condiții, meciul pe care Inter trebuia să-l dispute împotriva celor de la Sassuolo în weekend ar urma să fie reprogramat pe data de 15 martie.
După ce au fost confirmate primele cazuri de coronavirus în Italia, Federația a anunțat că meciul de la Torino, contând pentru prima poziție din Serie A, se va disputa cu porțile închise. În final, nici această variantă nu a mai fost luată în calcul, iar cele două echipe s-au bucurat de o mini-vacanță în weekend-ul trecut. "Derby D'Italia" n-a fost singurul meci anulat în ultima etapă. Milan - Genoa, Parma - Spal, Udinese - Fiorentina și Sassuolo - Brescia au fost, la rândul lor, amânate din cauza coronavirusului.
Potrivit sursei citate, la finalul ședinței dintre Federația Italiană și oficialii din Serie A, s-a ajuns la concluzia ca meciul dintre Juventus și Inter să se dispute pe 9 martie, accesul suporterilor fiind permis. Momentan, pe site-ul oficial al campionatului italian nu a fost confirmată data, urmând ca o decizie finală să fie luată cât de curând.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cum ar arăta programulmeciurilor amânate din Serie A:
Sâmbătă, 7 martie
  • Sampdoria - Verona
Duminică, 8 martie
  • Udinese - Fiorentina
Luni, 9 martie
  • Juventus- Inter
  • Milan - Genoa
  • Parma - SPAL
  • Sassuolo - Brescia
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29