Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Războiul" Ibra - Lukaku s-a mutat pe Twitter. Belgianul a recunoscut că a greșit

Nicu Savin

Actualizat 24/02/2021 la 15:23 GMT+2

Romelul Lukaku a oferit un interviu pe contul personal de Twitter. Evident, belgianul a fost pus să răspundă la întrebări legate de controversatul său conflict cu Zlatan Ibrahimovic.

Inter-Milan, Serie A 2019-2020

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Milan şi Inter s-au întâlnit în Derby della Madonnina, terminat cu victoria lui Inter, scor 3-0, pe San Siro. Inter şi-a consolidat prima poziţie, iar Milan a rămas pe locul 2. Totuşi, duelul dintre cele două mari rivale s-a remarcat şi prin duelul de la distanţă, dintre Lukaku şi Ibrahimovic, duel câştigat de belgian. Acesta a dat o pasă de gol la primul gol al partidei, marcat de Lautaro Martinez şi a stabilit scorul final în minutul 66.
Romelu Lukaku are parte de un sezon de vis în Serie A. Acesta a marcat de 17 ori şi se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, după Cristiano Ronaldo. Puterea atacantului belgian îl transformă în unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Într-un interviu pe contul său de Twitter, Lukaku a răspuns la câteva întrebări referitoare la trecutul său. Acesta şi-a spus părerea despre două dintre fostele sale cluburi, Manchester United şi Chelsea.
Romelu Lukaku of FC Internazionale clashes with Zlatan Ibrahimovic of AC Milan

LUKAKU, MESAJ PENTRU IBRAHIMOVIC

Este cunoscut faptul că Lukaku a avut un conflict cu Ibrahimovic la precedentul meci dintre cele două echipe. Aceştia au fost foarte aproape să se ia la bătaie, iar fanii erau curioşi de ce se va întâmpla la meciul de duminică între cei doi.
Lukaku a spus că se simte ''ca acasă'' pe San Siro, iar sentimentul este reciproc din partea fanilor, care s-au bucurat pentru reuşita belgianului care a stabilit scorul final cu Milan, 3-0. Golul a fost cu atât mai dulce, cu cât Lukaku a avut acel conflict cu Zlatan Ibrahimovic. După ce a marcat, Lukaku a fost surprins strigând ceva. Toată lumea a interpretat acest strigăt ca un mesaj adresat lui Ibrahimovic, dar Lukaku însuşi a susţinut că nu-şi aminteşte ce a strigat, scriind pe Twitter: ''Omule, cred că am spus multe prostii din cauza adrenalinei.''

DESPRE RELAŢIA CU OLE GUNNAR SOLSKJAER ŞI PERIOADA CHELSEA

Un utilizator Twitter l-a chestionat pe Lukaku în legătură cu relaţia sa cu Ole Gunnar Solskjaer, managerul celor de la Manchester United. Acesta era la cârma lui United în 2019, atunci când belgianul i-a părăsit pe ''diavolii roşii''. Acest lucru a dat naştere unor speculaţii, cum că cei doi ar fi avut un conflict, iar Lukaku a ales să plece.
Cu toate acestea, Lukaku a infirmat aceste zvonuri, pe Twitter: ''Se descurcă grozav. Trebuie să vă dezvălui faptul că îl îndrăgesc foarte mult ca manager, dar şi ca persoană şi îi doresc tot binele din lume.'', a precizat Lukaku.
De asemenea, belgianul a vorbit şi despre perioada petrecută la Chelsea, pe Stamford Bridge, afirmând că nu simte ''nimic altceva decât dragoste'' faţă de clubul care l-a vândut la Everton, în 2014: ''Mi-au dat ocazia să vin în Premier League când eram un copil. Nu poţi avea totul în viaţă, dar mă bucur că timpul, experienţa m-au adus în punctul în care mă aflu astăzi.'', a adăugat Lukaku.
Lukaku, Conte - Inter, training 2019 - Getty Images

LUKAKU, DESPRE ANTRENAMENTELE LUI CONTE

Tot pe Twitter, Lukaku le-a oferit o perspectivă fanilor asupra regimului intens de antrenament al lui Antonio Conte, la Inter: ''Antrenamentul este ca o zonă de război. Managerul nostru nu se joacă şi nu îi convine atunci când facem vreo glumă. Îmi place asta.'', a precizat Lukaku.
De când a venit la Inter, Lukaku s-a transformat în unul dintre cei mai buni şi eficienţi atacanţi din lume, colaborând excelent cu Lautaro Martinez, partenerul său din atacul lui Inter. Acest cuplu de atac ar putea conduce Inter către primul ei titlu de campioană după 11 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo