"Derby della Madonnina" nu a fost doar un duel foarte importnat în lupta pentru titlu din Serie A, ci și un nou episod din conflictul dintre Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic, care au fost la un pas de încăierare când s-au întâlnit ultima dată.
Inter a câștigat categoric, scor 3-0, partida de pe San Siro. Lautaro Martinez a reușit o dublă, iar Lukaku le-a dat lovitura de grație "rossonerilor". Imediat după ce a marcat, atacantul belgian și-a adus aminte de disputa de la distanță cu Ibrahimovic.
În timp ce sărbătorea golul marcat, pe buzele lui Lukaku s-a putut citi: "Dio, Dio, senti?" (Dumnezeule, Dumnezeule, auzi?). Belgianul făcea referire la o remarcă mai veche a lui Ibrahimovic, care se autoproclama în trecut "Dumnezeul orașului Milano". Suedezul a spus acele cuvinte tot după un gol marcat de Lukaku contra Milanului, fiind contrariat de atitudinea belgianului care exclama atunci: "Milano are un nou rege."
Cupa Mondială FIFA
Ironia lui Rakitic după ratările lui Lukaku din meciul cu Croația! "Cadoul" oferit de mijlocaș
02/12/2022 LA 19:15
Zlatan nu a mai răspuns dur de această dată, ci a avut o reacție de mare campion, fiind surprins de camere cum aplauda reușita lui Lukaku.
Lukaku și Ibrahimovic au fost la un pas de bătaie la meciul din Cupa Italiei din urmă cu câteva luni, cei doi aruncându-și atunci cuvinte greu de reprodus.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999776.jpg

MILAN-INTER 0-3 | ECHIPA LUI CONTE S-A DISTANȚAT ÎN FRUNTEA UERARHIEI DIN SERIE A

În urma victoriei de astăzi, Inter și-a consolidat prima poziție în Serie A, distanțându-se la 4 puncte în fața Milanului. Ținând cont că echipa lui Conte nu mai are de jucat în nicio competiție în afară de Serie A, putem spune că "nerazzurri" au prima șansă la titlu, dar mai sunt totuși 15 etape de disputat.
Pentru Inter urmează un meci relativ simplu, cu Genoa pe teren propriu. În schimb, Milanul are în față returul din 16-imile Europa League contra sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad (2-2 în tur), iar apoi se va deplasa pe Olimpico pentru duelul cu AS Roma, echipă aflată pe locul 3 în clasament.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Cupa Mondială FIFA
Courtois, nemilos după eliminarea de la Mondial: "Nu suntem generația de aur!" Reacția lui Lukaku
01/12/2022 LA 19:56
Cupa Mondială FIFA
Presa din Belgia, reacții dure după eliminare! "Această Cupă Mondială a fost prea mult pentru unii"
01/12/2022 LA 17:58