Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Războiul" Lukaku-Ibrahimovic continuă! Ce i-a spus belgianul lui Zlatan, după ce a înscris cu Milan

Nicu Savin

Actualizat 21/02/2021 la 18:36 GMT+2

Inter s-a impus categoric în fața Milanului și s-a distanțat în fruntea clasamentului din Serie A. Romelul Lukaku a marcat golul de 3-0 pentru "nerazzurri" și a ținut să-i transmită chiar de pe teren un mesaj lui Zlatan Ibrahimovic, cu care a avut un conflict la ultima întâlnire directă.

Lukaku, Ibrahimovic - Inter-Milan - Coppa Italia 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

"Derby della Madonnina" nu a fost doar un duel foarte importnat în lupta pentru titlu din Serie A, ci și un nou episod din conflictul dintre Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic, care au fost la un pas de încăierare când s-au întâlnit ultima dată.
Inter a câștigat categoric, scor 3-0, partida de pe San Siro. Lautaro Martinez a reușit o dublă, iar Lukaku le-a dat lovitura de grație "rossonerilor". Imediat după ce a marcat, atacantul belgian și-a adus aminte de disputa de la distanță cu Ibrahimovic.
În timp ce sărbătorea golul marcat, pe buzele lui Lukaku s-a putut citi: "Dio, Dio, senti?" (Dumnezeule, Dumnezeule, auzi?). Belgianul făcea referire la o remarcă mai veche a lui Ibrahimovic, care se autoproclama în trecut "Dumnezeul orașului Milano". Suedezul a spus acele cuvinte tot după un gol marcat de Lukaku contra Milanului, fiind contrariat de atitudinea belgianului care exclama atunci: "Milano are un nou rege."
Zlatan nu a mai răspuns dur de această dată, ci a avut o reacție de mare campion, fiind surprins de camere cum aplauda reușita lui Lukaku.
Lukaku și Ibrahimovic au fost la un pas de bătaie la meciul din Cupa Italiei din urmă cu câteva luni, cei doi aruncându-și atunci cuvinte greu de reprodus.
Esultanza Inter nel derby col Milan a San Siro

MILAN-INTER 0-3 | ECHIPA LUI CONTE S-A DISTANȚAT ÎN FRUNTEA UERARHIEI DIN SERIE A

În urma victoriei de astăzi, Inter și-a consolidat prima poziție în Serie A, distanțându-se la 4 puncte în fața Milanului. Ținând cont că echipa lui Conte nu mai are de jucat în nicio competiție în afară de Serie A, putem spune că "nerazzurri" au prima șansă la titlu, dar mai sunt totuși 15 etape de disputat.
Pentru Inter urmează un meci relativ simplu, cu Genoa pe teren propriu. În schimb, Milanul are în față returul din 16-imile Europa League contra sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad (2-2 în tur), iar apoi se va deplasa pe Olimpico pentru duelul cu AS Roma, echipă aflată pe locul 3 în clasament.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo