Răzvan Lucescu este printre puținii antrenori români care au reușit să facă performanță în străinătate. Fostul selecționer a cucerit titlul în Grecia cu PAOK, fapt pentru care este foarte apreciat în această țară.
Presa elenă scrie că AEK Atena îl dorește insistent pe Lucescu Jr., dar acesta are pe masă mai multe oferte, printre care și una din Serie A.
"Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român", scriu grecii de la Enwsi, citați de digisport.ro.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59
În cazul în care nu va ajunge în Serie A, e foarte posibil ca Răzvan Lucescu să semneze cu AEK. Potrivit turcilor de la Milliyet, tehnicianul român este preferatul oficialilor de la AEK. Ceilalți doi candidați pentru post sunt sârbul Vladan Milojevic, ultima oară la Al Ahli, și turcul Erol Bulut, fostul antrenor de la Fenerbahce.
Răzvan Lucescu și-a început cariera de antrenor la Rapid, după care le-a mai antrenat pe FC Brașov, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită), dar a fost și selecționerul României între 2009 și 2011.

Răzvan Lucescu, gest minunat pentru SR Brașov, echipa la care a apărat și pe care a antrenat-o

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu a făcut un gest uriaș pentru echipa la care a jucat, dar pe care a și antrenat-o mai apoi. Este vorba despre SR Brașov, club aflat acum în Liga a treia. Mai exact, Lucescu Jr. a achitat jumătatedin datoriile către ANAF ale clubului din Brașov, aproximativ 100.000 de lei (20.000 €).
"Datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii și nici nu se pot iniția proiecte cu alte surse de finanțare.
S-a apelat la stegari sau foști stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor. Un pas uriaș a fost făcut zilele trecute, când stegarul Răzvan Lucescu, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general Ciprian Jurubescu și a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datorille către ANAF!
Îi mulţumim lui Răzvan Lucescu pentru tot ce a făcut pentru FC Brașov şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR Municipal Brașov", se arată într-un comunicat al grupării din Brașov.
Răzvan Lucescu a apărat poarta lui FC Brașov, în urmă cu două decenii, iar după retragerea din activitate a antrenat echipa "stegarilor" în perioada 1 iulie 2007 - 5 iunie 2009.
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59