Răzvan Marin a fost prezentat astăzi de Cagliari, după ce a efectuat vizita medicală.
"Salutare, Răzvan!", au scris italienii, pe contul de Twitter.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 17 ORE
Marin a oferit prima declarație după sosirea în Italia, considerând această mutare drept cea mai bună opțiune a sa, la ora actuală.
Mijlocașul de 24 de ani, crescut la Academia lui Hagi, își dorește să progreseze mult în campionatul Italiei, unde va întâlni adversari de top precum Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic sau Romelu Lukaku.
"Sunt foarte fericit că mă aflu aici. Sunt nerăbdător să încep treaba la echipă. De ce am ales Cagliari? Pentru că am simțit, în acest moment, că este cea mai bună opțiune pentru cariera mea. Vreau să progresez mult aici.", a spus Răzvan Marin, citat de Digisport.

Răzvan Marin a fost cumpărat de Cagliari de la Ajax

Torino, Club Brugge și Galatasaray erau celelalte 3 echipe interesate în serviciile lui Răzvan Marin. În cele din urmă, internaționalul român a ales Cagliari.
Transferului lui Marin la Cagliari ocupă locul al 4-lea în topul celor mai scumpe mutări ale jucătorilor români. Tot cu 10 milioane de euro s-au realizat și transferurile lui Adrian Mutu la Parma (2002), respectiv Nicolae Stanciu la Al Ahli (2019). De asemenea, Răzvan Marin ocupă și locul 3 în această ierarhie, cu transferul de 12 milioane de euro realizat de Ajax vara trecută.
Cotat la 8 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Răzvan Marin a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, urmând ca în 2013 să ajungă la Viitorul, echipa patronată tot de "Rege". Standard l-a cumpărat în 2017, în schimbul a 4,8 milioane de euro.
Răzvan Marin a bifat 21 de selecții la naționala României, reușind să înscrie un gol.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
IERI LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24