Marin a devenit cel mai scump transfer al lui Cagliari, echipă care a cucerit titlul în Serie A în urmă cu 50 de ani. Mijlocașul de 24 de ani a fost întâmpinat de câțiva fani la sosirea pe aeroport, primind o eșarfă cu însemnele clubului.
Apoi, internaționalul român a mers la baza lui Cagliari unde a fost prezentat oficial, a efectuat vizita medicală și a testat gazonul de pe terenul de antrenament.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 17 ORE
Răzvan Marin a oferit și un mesaj fanilor lui Cagliari, chiar în limba italiană: "Salutare, tuturor! Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Forza Casteddu (n.r. - porecla lui Cagliari în dialectul sard)."

Răzvan Marin a fost cumpărat de Cagliari de la Ajax

Torino, Club Brugge și Galatasaray erau celelalte 3 echipe interesate în serviciile lui Răzvan Marin. În cele din urmă, internaționalul român a ales Cagliari.
Transferului lui Marin la Cagliari ocupă locul al 4-lea în topul celor mai scumpe mutări ale jucătorilor români. Tot cu 10 milioane de euro s-au realizat și transferurile lui Adrian Mutu la Parma (2002), respectiv Nicolae Stanciu la Al Ahli (2019). De asemenea, Răzvan Marin ocupă și locul 3 în această ierarhie, cu transferul de 12 milioane de euro realizat de Ajax vara trecută.
Cotat la 8 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Răzvan Marin a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, urmând ca în 2013 să ajungă la Viitorul, echipa patronată tot de "Rege". Standard l-a cumpărat în 2017, în schimbul a 4,8 milioane de euro.
Răzvan Marin a bifat 21 de selecții la naționala României, reușind să înscrie un gol.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
IERI LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24