Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari în duelul cu Milan, în care Zlatan Ibrahimovic a impresionat din nou. Starul suedez a reușit o "dublă" și a adus 3 puncte extrem de prețioase formației lui Stefano Pioli, care continuă să fie lider în Serie A, după 18 etape.
Răzvan Marin a devenit titular incontestabil la Cagliari odată cu transferul său de la Ajax, realizat toamna trecută. Internaționalul român a fost titular în 17 din cele 18 etape din actualul sezon de Serie A, iar aseară și-a demonstrat încă o dată valoarea, chiar dacă echipa sa a pierdut.

Răzvan Marin, cel mai bun jucător al lui Cagliari în meciul cu AC Milan

Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
Marin a fost lăudat de celebra publicație Gazzetta dello Sport pentru prestația sa, primind nota 6 - cea mai mare din tabăra gazdelor. Jurnaliștii italieni au vorbit și despre inspirația românului, care a scăzut, treptat, din cauza "atacanților inconsistenți" ai lui Cagliari:
"A reușit să închidă jocul, a făcut lucruri bune, dar, treptat, inspirația sa a scăzut. Asta și pentru că nu e deloc simplu să servești niște atacanți inconsistenți", a scris gazzetta.it, citată de digisport.ro.
Evident, cel mai bun jucător de pe teren a fost declarat Zlatan Ibrahimovic (nota 8), care a înscris a 5-a sa "dublă" în stagiunea curentă din Serie A și a ajuns la al 23-lea an consecutiv din carieră în care reușește să marcheze.
Dacă AC Milan este lider în Serie A, lucrurile nu sunt la fel de strălucite la Cagliari. Formația lui Răzvan Marin ocupă abia locul 17 după 18 runde, la un singur punct deasupra zonei retrogradării.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34