Adus în vară pentru 12,5 milioane de euro de la Standard Liege, Răzvan Marin are rolul dificil de a-l face uitat pe De Jong, transferat la Barcelona. O misiune deloc ușoară, într-un campionat diferit total de cel belgian, deși mulți credeau că adaptarea va fi ușoară, existând anumite similarități.
Filosofia lui Ajax e greu de integrat în doar câteva luni, iar presiunea pe internaționalul nostru e mare. Dincolo de comparația cu De Jong, toți au așteptări mari de la "lăncieri" în actuala stagiune, după ce în primăvară au fost la câteva secunde de finala Champions League.
Introdus de Ten Hag titular în primele meciuri din stagiunea actuală, Răzvan Marin a fost destul de criticat. Totul a culminat cu turul play-off-ului pentru grupele Champions League, când presa nu a avut milă de român după evoluția din APOEL Nicosia - Ajax 0-0.
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46

Răzvan Marin, perioadă grea la Ajax

În consecință, Ten Hag a înțeles că Marin mai are nevoie de timp să se adapteze și nu l-a mai titularizat ulterior. În acest context, media batavă vorbește de posibilitatea unui transfer în iarnă. Inter și Sevilla, formație care l-a monitorizat atent încă din perioada în care evolua pentru Viitorul, sunt două posibile destinații. La formația antrenată de Conte îi va fi greu să se impună ca titular, dar la echipa din La Liga șansele sunt ceva mai mari. Totul va depinde de Ajax, care încă îi oferă credit mijlocașului, dar și de modul în care acesta se va comporta până în fereastra de mercato din iarnă.
"Colaborarea dintre Ajax și Răzvan Marin nu s-a dovedit un succes. Oamenii de la gruparea din Amsterdam încă au încredere în el, însă există tot mai multe informații cu privire la o posibilă viitoare despărțire.
În această săptămână, dinspre Italia a apărut informația că Inter l-ar dori pe mijlocaș, dar o altă formație pare și mai interesată de un posibil transfer. Este vorba despre Sevilla, echipă care l-a monitorizat intens încă dinainte ca românul să ajungă la Ajax. Mijlocașul are probleme de adaptare la Amsterdam, iar în ultimele partide a fost rezervă. Dacă până în iarnă nu se va simți o îmbunătățire vizibilă în jocul său, un transfer la Inter, sau mai ales la Sevilla, pare o opțiune", notează soccernews.nl.

Inter l-a monitorizat pe Răzvan Marin la Spania-România

Antonio Conte își face la Inter o formație extrem de puternică, scopul final fiind stoparea hegemoniei lui Juventus.
Nerazzurrii au făcut câteva mutări spectaculoase în această vară, în frunte cu transferurile lui Lukaku și Alexis Sanchez, însă tehnicianul italian are nevoie de întăriri și în zona de mijloc.
În acest context, reprezentanții clubului de pe Giuseppe Meazza au fost prezenți pe Arena Națională, la România-Spania, iar unul dintre jucătorii monitorizați a fost chiar Răzvan Marin.
Evident, Inter urmărește zeci de jucători înainte de a înainta o ofertă concretă pentru un fotbalist, dorind să știe cât mai multe despre abilitățile avute de cei monitorizați. Totuși un interes există, iar în viitor am putea să asistăm la o mutare spectaculoasă. Totul va depinde, însă, de evoluțiile lui Răzvan Marin.
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40
Fotbal
Lukaku și-a afișat dragostea necondiționată pentru Inter, șefii italienilor se felicită că l-au dat
02/01/2022 LA 16:02