Gianluigi Donnarumma a fost depistat pozitiv la coronavirus, înainte de confruntarea cu AS Roma, astfel că Tătărușanu a beneficat de prima sa șansă să demonstreze că merită să îmbrace tricoul "diavolilor".
Debutul său a fost unul neplăcut, iar Gazzetta dello Sport a criticat în termeni duri prestația internaționalului nostru. Acesta nu doar că a greșit decisiv la primul gol al oaspeților, marcat de Dzeko, dar a avut o serie de alte intervenții "stângace", așa cum au fost catalogate de sursa citată.
Stefano Pioli i-a luat apărarea românului și pune inexactitățile lui pe seama emoțiilor debutului.
Serie A
AC Milan, primul eșec după 4 victorii în Serie A! Tătărușanu a încasat două goluri în două minute
30/10/2022 LA 21:42
"Greșelile fac parte din fotbal. Tătărușanu e un portar puternic, a fost la debutul său pentru noi și acest lucru a avut un impact asupra prestației sale. Merg acasă fericit de prestația noastră, chiar dacă tabela spune altceva. Am jucat contra unui adversar puternic, care a știut să profite la maximum de fazele fixe, dar am avut atitudine, iar acest lucru ne dă încredere", a spus Pioli, la microfonul Sky Sports, pentru ca apoi să vorbească despre cât de dificil e să joci fotbal în perioada de pandemie: "Suntem testați aproape în fiecare zi, această situație ne afectează pe toți. Noi facem tot ce depinde de noi să ne protejăm și să jucăm cât mai bine în astfel de condiții. Clubul ne ajută, sperăm să trecem cu bine peste această perioadă dificilă și să le oferim fanilor un fotbal de calitate".

Pioli, după Milan - Roma 3-3: "Avem un spirit fantastic"

Întrebat despre meciul propriu-zis, Pioli e mulțumit de atitudinea jucătorilor. AC Milan arată ca o formație cu un scop comun și, deși uneori dă dovadă de prea multă determinare, lucru care o costă la nivel de concentrare în fața porții, lucrurile sunt pozitive pentru liderul din Serie A.
"Am fi putut înscrie mai mult, dar să nu uităm că am întâlnit Roma. Creștem, avem calitate să mergem pe toate fronturile. În prima repriză cred că am forțat prea mult și, ca atare, nu am avut claritate în unele ocazii pe care ni le-am creat. Poate trebuia să încercăm să plimbăm mai mult mingea și să profităm de spațiile create. Dar atitudinea a fost excelentă, spiritul acestei echipe e unul fantastic, avem un grup unit, în care fiecare muncește pentru celălalt", a mai spus tehnicianul rossonerilor.
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Ciprian Tătărușanu s-a remarcat în duelul cu Chelsea! Ce note a primit după înfrângerea cu 3-0
06/10/2022 LA 05:32