Juventus a pierdut categoric pe teren propriu cu AC Milan, iar pericolul ca torinezii să rateze grupele Champions League este mai mare ca niciodată. Decizia oficialilor "bianconerrilor" de a-l numi pe Andrea Pirlo pe banca tehnică în startul sezonului s-a dovedit una eronată, echipa arătând multe sincope în această stagiune.
Dezamăgirea a fost mare în tabăra piemontezilor la finalul eșecului cu Milan, iar Pirlo s-a arătat surprins de prestația lamantabilă a elevilor săi și a spus că nu își explică acest rezultat, care a aruncat-o pe Juve pe locul 5 în Serie A.
"În timpul săptămânii am văzut bine echipa, ne-am antrenat cu concentrare și mentalitate, am văzut o echipă plină de viață, hotărâtă sa facă un meci grozav. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat și este dificil de explicat acum, sunt multe lucruri pe care nu le faci bine dacă pierzi un meci atât de important cu 3-0. Înseamnă că multe lucruri nu au funcționat.", a spus Pirlo, citat de Gazzetta dello Sport.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57

Andrea Pirlo nu se gândește la demisie

De mai multe ori pe parcursul acestui sezon, presa italiană a scris despre o posibilă despărțire a lui Pirlo de Juventus. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la finalul stagiunii, dar oficialii torinezilor vor trebui să-l dea afară pe managerul de 41 de ani, deoarece acesta nu se gândește să își dea demisia.
"Nu-mi dau demisia. Am întreprins această muncă cu entuziasm. Munca mea continuă, sunt la dispoziția clubului. Cred că mă pot descurca mai bine. Momentul este dificil, dar trebuie să privim înainte. Desigur, multe lucruri nu au mers așa cum mă așteptam, lucrasem la anumite principii, dar apoi a trebuit să mă adaptez ... Va trebui să ieșim din această situație.", a adăugat Pirlo.
Marea problemă a lui Pirlo este însă timpul. Juventus mai are 3 meciuri de jucat din acest sezon, cu Sassuolo, Inter și Bologna, iar lupta pentru un loc de Champions League este acerbă. Atalanta, Milan și Napoli sunt peste Juve în clasamentm dar toate cele 4 echipe sunt în 3 puncte, astfel că orice este posibil pe final.
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47