Juve s-a impus cu 2-1 la Genoa, contra Sampdoriei, însă Claudio Ranieri, un tehnician care întotdeauna fair-play, nu a putut să rămână indiferent la unul dintre cele mai impresionante goluri din cariera lui Ronaldo.
Tehnicianul italian a salutat reuşita lusitanului, care a ajuns la a cincea partidă consecutivă cu gol marcat pentru "Bătrâna Doamnă". Ronaldo a lovit mingea de la 2 metri şi 56 de centimetri, plutind aproximativ 1,5 secunde în aer.
"Tot ce putem să facem e să privim şi să admirăm asemenea capodopere. Ronaldo a marcat în stilul NBA. Am avut impresia că a sărit preţ de o oră şi jumătate", a spus Ranieri, potrivit Gazzetta dello Sport.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35
În privinţa partidei propriu-zise, Ranieri a încercat să vadă lucrurile pozitive, în condiţiile în care echipa sa a dat dovadă în multe momente că poate juca de la egal la egal contra campioanei ultimilor 8 ani din Serie A.
"Trebuie să continuăm astfel, ne-am comportat bine. Echipa a reacţionat bine, am fost foarte periculoşi pe contra-atac. Trebuie spus că Juve a făcut foarte puţine greşeli în această seară, trebuia să fim puţin mai rapizi, trebuia să fi anticipat puţin mai bine jocul lor pentru a avea o şansă", a mai spus Ranieri.
Campioana Juventus a deschis etapa din Serie A la Sampdoria pentru ca în weekend să joace Supercupa Italiei contra celor de la Lazio. Partida va avea loc pe stadionul King Saud University din capitala Arabiei Saudite, Riad.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32