Căpitanul naționalei României a început ca titular partida dintre Sassuolo și Inter, scor 0-3, din etapa a 9-a din Serie A, însă a fost înlocuit după numai 42 de minute. Chiricheș s-a accidentat din nou, iar în locul său a intrat Marlon.
Până în momentul accidentării, Chiricheș a avut parte de un meci teribil, în care a greșit la ambele goluri înscrise de trupa lui Antonio Conte în prima repriză.
Mai întâi, în minutul 4, fundașul român a vrut să degajeze, dar mingea a fost blocată de adversari. Inter a plecat pe contraatac și a înscris prin Alexis Sanchez.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM O ORĂ
Chiricheș a fost din nou personaj negativ în minutul 14, când și-a trimis în proprie poartă o minge centrată în careu de Arturo Vidal.

Reacția presei din Italia, după meciul slab făcut de Chiricheș împotriva lui Inter

Celebra publicație Gazzetta dello Sport nu l-a menajat pe Chiricheș. Jurnaliștii italieni au caracterizat prestația românului drept "dezastruoasă".
"Un Chiricheș dezastruos îi pune golul pe tavă lui Sanchez și înscrie în propria poartă, iar Gagliardini stabilește scorul final în a doua repriză", au scris jurnaliștii Gazzetta Dello Sport.
Fără Chiricheș pe teren, Sassuolo a mai încasat un gol în repriza a doua. Gagliardini a stabilit scorul final în minutul 60, iar Inter a urcat pe locul 2 în Serie A, la 2 puncte în spatele rivalei AC Milan.
Pentru Sassuolo a fost prima înfrângere din actualul sezon din Serie A. Trupa lui De Zerbi ar putea chiar să coboare de pe podium, în funcție de celelalte rezultate din această etapă.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 5 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01