Zlatan Ibrahimovic a reușit o dublă în victoria clară a Milanului împotriva celor de la Crotone, scro 4-0. Suedezul a marcat primele 2 goluri ale "rossonerilor" (min.30 și 64) în timp ce ultimele 2 i-au aparținut croatului Ante Rebic (min.69 și 70).

Pe lângă importanța golurilor în economia partidei, prima reușită are o însemnătate aparte pentru Ibrahimovic. Acesta a fost cel de-al 500-lea gol marcat la nivel de club în extraordinara sa carieră, doar Messi și Ronaldo, dintre jucătorii în activitate, putându-se lăuda cu asemenea cifre.

Serie A
"Războiul" Ibra - Lukaku s-a mutat pe Twitter. Belgianul a recunoscut că a greșit
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2021/02/07/2987004.jpg

Reacția lui Ibrahimovic, după ce a atins borna celor 500 de goluri marcate în carieră

Întrebat la finalul partidei despre performanța atinsă în partida de astăzi, Zlatan nu s-a arătat prea entuziasmat, având o reacție care îl caracterizează:

"Înseamnă că am dat și eu câteva goluri în carieră, dar cel mai important acum este să continui ceea ce fac și să-mi ajut echipa. Ăsta e obiectivul meu, să marchez și să creez șanse pentru echipa mea. Trebuie să ne facem jocul, chiar și în aceste condiții, precum cele din meciul cu Crotone, în fața unei echipe care se apără compactși ne pune probleme. În astfel de meciuri trebuie să profităm de oportunitățile pe care le avem.", a declarat Zlatan, citat de Footbal-Italia.net.

"Drumul către țintă", a fost mesajul scurt postat de Zlatan pe contul său personal de Twitter, alături de o fotografie în care se afla într-una dinttre mașinile sale extrem de scumpe.

https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985245.jpg
Serie A
"Războiul" Lukaku-Ibrahimovic continuă! Ce i-a spus belgianul lui Zlatan, după ce a înscris cu Milan
21/02/2021 LA 16:32
Fotbal
Milan - Inter se joacă duminică. Berlusconi, declarație de dragoste pentru nerazzurri
19/02/2021 LA 12:14