David Silva a semnat cu Real Sociedad, deși săptămâna trecută "toate drumurile duceau la Roma" pentru mijlocașul spaniol. Imediat după ce City a fost elinată de Lyon din Champions League, Silva trebuia să meargă în Italia pentru a efectua vizita medicală, dar acesta a refuzat să mai răspundă la telefon și aseară a fost anunțată mutarea sa în La Liga, la Real Sociedad.

David Silva i-a dezamăgit pe cei de la Lazio

Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 3 ORE
La aflarea acestei vești, Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio a avut o reacție dură prin care și-a manifestat dezamăgirea față de felul în care a acționat Silva în toată această poveste.
"Tocmai am aflat că David Silva a semnat pentru Real Sociedad. Am un mare respect pentru jucător, dar nu și pentru persoana sa"
- Igli Tare, director sportiv Lazio Roma.
David Silva are un CV impresionant, având în palmares 2 titluri europene și unul mondial cu naționala Spaniei, dar a fost și unul dintre cei mai buni jucători ai lui Manchester City în ultimii 10 ani, câștigând 4 titluri de campion în Premier League, plus 2 Cupe ale Angliei.
În semn de recunoștință pentru aportul adus de Silva în cei 10 ani petrecuți la Manchester City, conducătorii "cetățenilor" au hotărât că ibericul va avea o statuie în imediata apropiere a stadionului Etihad.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 6 ORE
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20