David Silva a semnat cu Real Sociedad, deși săptămâna trecută "toate drumurile duceau la Roma" pentru mijlocașul spaniol. Imediat după ce City a fost elinată de Lyon din Champions League, Silva trebuia să meargă în Italia pentru a efectua vizita medicală, dar acesta a refuzat să mai răspundă la telefon și aseară a fost anunțată mutarea sa în La Liga, la Real Sociedad.

David Silva i-a dezamăgit pe cei de la Lazio

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
La aflarea acestei vești, Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio a avut o reacție dură prin care și-a manifestat dezamăgirea față de felul în care a acționat Silva în toată această poveste.
"Tocmai am aflat că David Silva a semnat pentru Real Sociedad. Am un mare respect pentru jucător, dar nu și pentru persoana sa"
- Igli Tare, director sportiv Lazio Roma.
David Silva are un CV impresionant, având în palmares 2 titluri europene și unul mondial cu naționala Spaniei, dar a fost și unul dintre cei mai buni jucători ai lui Manchester City în ultimii 10 ani, câștigând 4 titluri de campion în Premier League, plus 2 Cupe ale Angliei.
În semn de recunoștință pentru aportul adus de Silva în cei 10 ani petrecuți la Manchester City, conducătorii "cetățenilor" au hotărât că ibericul va avea o statuie în imediata apropiere a stadionului Etihad.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50