În ceea ce privește partea ofensivă, Real Madrid s-a bazat în acest sezon în mare parte doar pe Karim Benzema. Francezul a făcut un sezon excelent, dar oficialii madrileni intenționează să mai cumpere un atacant. Erling Haaland este prima opțiune, dar norvegianul nu va fi ușor de adus, astfel că Florentino Perez s-a reorientat repede.
Conform Mundo Deportivo, Dusan Vlahovic este monitorizat intens de Real Madrid. Atacantul Fiorentinei a făcut un sezon fantastic, marcând 19 goluri, aproape jumătate din totalul marcat de gruparea de pe Artemio Franchi în Serie A (45).
Evoluțiile excelente l-au adus pe Vlahovic în atenția mai multor cluburi importante din Anglia, dar și AS Roma sau AC Milan și-au manifestat interesul pentru sârb. Totuși, intrarea lui Real Madrid în această cursă poate cântări enorm, deoarece atacantul de 21 de ani ar putea refuza cu greu o ofertă de la cel mai galonat club din lume.
Serie A
Romelu Lukaku are un sezon de excepție, dar e convins că alt jucător e cel mai bun atacant din lume
IERI LA 13:58
https://i.eurosport.com/2021/04/20/3118245.jpg

Fiorentina vrea 60 de milioane de € în schimbul lui Vlahovic

Vlahovic mai are doi ani de contract cu Fiorentina, iar faptul că atât de multe cluburi importante îl doresc îi face pe oficialii grupării din Firenze să ceară un preț uriaș pentru el. După ultimele informații, Fiorentina vrea 60 de milioane de € în schimbul internaționalului sârb.
Dacă Fiorentina va obține prețul cerut, Vlahovic va deveni cel mai scump jucător din istoria clubului "viola". Pentru italieni ar fi o afacere colosală, deoarece l-au cumpărat pe atacant de la Partiza Belgrad, în 2018, pentru numai 2 milioane de €.
Vlahovic are 7 selecții și 2 goluri la naționala mare a Serbiei.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Champions League
Chelsea - Real Madrid 2-0 LIVE: Mason Mount a trimis echipa lui Tuchel în finală
IERI LA 11:07
Liga
Karim Benzema ar trebui să facă parte din lotul naționalei Franței la EURO, consideră Arsene Wenger
03/05/2021 LA 10:59