Dybala și-a găsit tot mai greu un loc în primul "11" sub comanda lui Pirlo, unii vorbind despre faptul că acest lucru nu are legătură 100% cu forma sportivă, ci și cu faptul că argentinianul a refuzat prelungirea contractului scadent în 2022.
Cert e că Dybala rămâne în continuare un fotbalist extrem de curtat, ultima formație interesată de serviciile lui fiind Real Madrid.
Mundo Deportivo scrie azi că Zidane îl consideră un fotbalist complet, care s-ar potrivi perfect la Real Madrid. Oferta, însă, pare neverosimilă: Isco și Vinicius, la schimb.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Dacă în cazul mijlocașului spaniol lucrurile sunt de înțeles, în contextul în care acesta cu greu prinde un loc în primul "11" al lui Zizou, surprinde că Real ar fi dispusă să renunțe la Vinicius. Acesta e cel mai în formă jucător al echipei, în ciuda faptului că l-a enervat pe Benzema la ultima partidă din Champions League.

Dybala a cerut 15 milioane de euro/an

Chiar dacă cele două cluburi se vor înțelege, rămâne de văzut în ce măsură Real va fi dispusă să îi satisfacă pretențiile financiare sud-americanului, mai ales că în vară e de aștpetat să înceapă "operațiunea Mbappe".
Într-un interviu acordat pentru CNN, Dybala a dezvăluit că Juventus nu i-a făcut încă o propunere de prelungire a contractului scadent în 2022. Lucru care a surprins, în condițiile în care "Bătrâna Doamnă" a anunțat prin vocea directorului sportiv că părțile s-au așezat la masa tratativelor.
Gazzetta dello Sport a "săpat" pe marginea subiectului și a aflat că, cel mai probabil, vârful sud-american a ascuns adevărul. Asta pentru că Juve i-a făcut o ofertă extrem de tentantă, de 12 milioane de euro/anual. Un salariu mult mai bun decât cel din prezent, în condițiile în care "La Joya" e retribuit acum cu "doar" 7,3 milioane de euro/stagiune.
În mod neașteptat, Dybala a refuzat propunerea, tranmițându-le șefilor torinezilor că nu va semna o extensie a prezentei înțelegeri decât dacă va fi remunerat cu 15 milioane de euro/an.
Vara trecută, tot salariul a fost cel care a fost marea problemă în cazul transferului la Tottenham, deși cele două cluburile aproape că bătuseră palma pentru suma mutării. Dybala a continuat în cele din urmă la Juve și l-a convins pe Sarri că poate fi o piesă importantă în angrenajul echipei.
După un sezon excelent, Juve a vrut să îl securizeze cu un nou contract, însă Dybala "joacă tare". Asta pentru că știe și faptul că în ultimele luni Barcelona și Manchester United s-au interesat de transferul său.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi dă totul pentru Cupa Mondială! Cerința argentinianului a fost acceptată de Galtier
02/11/2022 LA 14:57
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59