Golul victoriei a venit în minutul 71, marcat de A. Rebić.
"Un Milan frumos? Aș spune un Milan învingător, din punct de vedere tehnic putem să jucăm mai bine, dar acum avem o atitudine impresionantă, știm să suferim și să ne revenim astfel încât să câștigăm. Avem mentalitatea potrivită, dar trebuie să ne îmbunătățim tehnic și tactic dacă vrem să ne luptăm pentru trofee. Suntem o echipă diferită complet față de cum eram când am început sezonul: s-au schimbat dorința și atitidunea, știm să suferim în momentele dificile.”, a declarat antrenorul Stefano Pioli.
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749477.jpg
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
”Vom juca în Cupa Italiei, este important meciul. Am greșit mult și nu am reușit să evoluăm așa cum am fi vrut, din cauza greșelilor făcute.”, a adăugat el.
Ibra a marcat doar un gol, dar cu el pe teren am obținut patru victorii și o remiză, pentru că el este o valoare adăuată datorită importanței lui, prezenței și calității de pe teren.
Referitor la veniri și la plecări, tehnicianul italia a spus: "Dacă vor fi plecări, vor fi și veniri. Conducerea noastră lucrează, iar vinerea viitoare vom trage concluziile. Aș fi vrut să-l aducem la Brescia, cu noi, pe portarul Paqueta. Până ieri era liniștit, dar după am preferat să nu îl mai chem pentru că nu mai era calm. În acel moment alegerea a fost: mai bine un antrenament bun, decât o prezență pasivă".
AC Milan ocupă acum locul șase în campionat, cu 31 de puncte, adunate în 21 de etape.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58