Golul victoriei a venit în minutul 71, marcat de A. Rebić.
"Un Milan frumos? Aș spune un Milan învingător, din punct de vedere tehnic putem să jucăm mai bine, dar acum avem o atitudine impresionantă, știm să suferim și să ne revenim astfel încât să câștigăm. Avem mentalitatea potrivită, dar trebuie să ne îmbunătățim tehnic și tactic dacă vrem să ne luptăm pentru trofee. Suntem o echipă diferită complet față de cum eram când am început sezonul: s-au schimbat dorința și atitidunea, știm să suferim în momentele dificile.”, a declarat antrenorul Stefano Pioli.
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749477.jpg
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
”Vom juca în Cupa Italiei, este important meciul. Am greșit mult și nu am reușit să evoluăm așa cum am fi vrut, din cauza greșelilor făcute.”, a adăugat el.
Ibra a marcat doar un gol, dar cu el pe teren am obținut patru victorii și o remiză, pentru că el este o valoare adăuată datorită importanței lui, prezenței și calității de pe teren.
Referitor la veniri și la plecări, tehnicianul italia a spus: "Dacă vor fi plecări, vor fi și veniri. Conducerea noastră lucrează, iar vinerea viitoare vom trage concluziile. Aș fi vrut să-l aducem la Brescia, cu noi, pe portarul Paqueta. Până ieri era liniștit, dar după am preferat să nu îl mai chem pentru că nu mai era calm. În acel moment alegerea a fost: mai bine un antrenament bun, decât o prezență pasivă".
AC Milan ocupă acum locul șase în campionat, cu 31 de puncte, adunate în 21 de etape.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02