Atacantul lui Inter a vorbit, într-un dialog online cu Thierry Henry, despre modul în care a fost abordată problema de către organizatorii Serie A.
Lukaku susține că oficialii italieni ar fi trebuit să suspende sezonul încă de când au fost confirmate primele cazuri cu Covid-19 în țară, ci nu să aștepte până când a fost infectat primul fotbalist.
"Sănătatea se află în prim-plan. De ce ar trebui să jucăm atâta timp există oameni care își riscă viața în întreaga lume? De ce a fost nevoie ca un jucător să fie testat pozitiv pentru ca fotbalul să fie oprit? Nu este deloc normal. Recunosc că îmi este dor de fotbal, însă acum primează sănătatea oamenilor. Orice altceva se află în plan secund.", a spus Lukaku, pe contul de Instagram al celor de la Puma.
Fotbal
Tevez, dispus să lucreze într-un restaurant în perioada pandemiei: "De aici pornesc exemplele bune"
03/04/2020 LA 06:43

Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost infectați cu Covid-19

Daniele Rugani de la Juventus a fost primul jucător din Serie A depistat cu coronavirus, la numai câteva zile după derby-ul cu Inter. Rugani nu a fost singurul infectat cu Covid-19 din formația "bianconerilor". Blaise Matuitdi și Paulo Dybala sunt ceilalți doi jucători ai lui Juve care au prezentat simptomele specifice. De asemenea, Paolo Maldini, directorul tehnic al Milanului și fiul său Daniel au fost amândoi infectați cu Covid-19 luna trecută.
Sezonul actual din Serie A a fost suspendat cel puțin până la data de 3 mai, însă perioada de pauză are șanse mari să se prelungească, ținând cont de situația alarmantă din Italia. În prezent, Italia este cea mai afectată țară din Europa, cu peste 10.000 de decese din cauza coronavirusului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28