Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Replica lui Sarri, după ce Klopp a comentat forma lui Juventus: "Jurgen e cam confuz"

Cosmin Cioboata

Publicat 15/02/2020 la 22:04 GMT+2

Jurgen Klopp a lăudat forța lui Juventus din sezonul curent, echipă care se luptă atât pentru câștigarea unui nou titlu de campioană în Italia, cât și pentru cucerirea trofeului UEFA Champions League, performanță pe care "bianconerii" n-au mai reușit-o din anul 1996.

Maurizio Sarri

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu oferit recent în presa britanică, Klopp a recunoscut că nu poate să înțeleagă de ce Juventus nu este lider în Serie A, ținând cont de jucătorii de mare valoare avuți la dispoziție de Maurizio Sarri.
"După părerea mea, Juventus era principala favorită la câştigarea UEFA Champions League la începutul sezonului. Nu urmăresc foarte des meciurile din Serie A, dar nu pot să înţeleg de ce nu sunt pe primul loc cu cel puţin 10 puncte avans! Au un lot extrem de valoros și numeros. Este pur și simplu o nebunie!", a spus Klopp, citat de The Guardian.
Replica lui Sarri n-a întârziat să apară, antrenorul lui Juventus explicând motivul pentru care Klopp încearcă să facă astfel de observații:
"Jurgen a precizat că nu se uită la campionatul italian, iar acest lucru explică cât de confuz este! În orice caz, Jurgen este unul din cei mai deştepţi şi mai simpatici tipi pe care îi cunosc și ştiu ce încearcă să facă. Prin astfel de discursuri, încearcă să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi.", a comentat tehnicianul lui Juve.
Cei doi tehnicieni s-au întâlnit față în față în sezonul precedent din Premier League, pe vremea când Maurizio Sarri se afla pe banca lui Chelsea.
După 23 de etape, Juventus se află pe locul 2 în Serie A, la egalitate de puncte cu liderul Inter, care are însă un golaveraj mai bun.
Maurizio Sarri, Jurgen Klopp

Liverpool continuă seria invincibilă din Premier League

Liverpool a câștigat pe final, scor 1-0, meciul cu Norwich, formație aflată pe ultimul loc în Premier League. Liverpool a dominat la capitolul statisticilor, însă diferența dintre cele două echipe nu a fost foarte evidentă pe teren. 16 șuturi spre poartă, dintre care 6 cadrate, au avut jucătorii lui Jurgen Klopp, însă unul singur l-a învins pe goalkeeper-ul Krul.
Sadio Mane, revenit după accidentare și introdus în minutul 60, a reușit golul victoriei pentru "cormorani" în minutul 78. Senegalezul a preluat acrobatic pasa lungă trimisă de Jordan Henderson și a finalizat cu un șut la colțul scurt. A fost al 13-lea gol reușit de Sadio Mane în sezonul curent de Premier League și al 100-lea reușit, per total, în campionatul Angliei.
De-a lungul perioadei petrecute în Premier League, Sadio Mane a înscris 75 de goluri pentru Liverpool și 25 pentru Southampton, fosta sa echipă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo