Piatek a venit din postura de golgheter de la Genoa și ca înlocuitorul unui Higuain care nu s-a simțit niciodată în largul lui la Milan. Polonezul a început cum nu se putea mai bine: un gol în Cupa Italiei cu Napoli și încă șase reușite în următoarele opt meciuri.
De aici însă ceva nu a mai mers iar Piatek a mai reușit doar trei goluri în următoarele 11 partide, meciuri în mare parte șterse pentru polonez. Milan a sperat că odată cu venirea noului sezon polonezul va renaște dar nimic nu putea fi mai departe de adevăr. Piatek, cu Giampaolo antrenor, a înscris doar de două ori din penalty. Cu Pioli a mai marcat o singură dată. Drept urmare, Milan se întoarce la varianta mai sigură: eternul Zlatan Ibrahimovic.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2708029.jpg
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
IERI LA 08:32
Având în vedere situația, conform informațiilor Gazzetta dello Sport, Piatek a acceptat deja că trebuie să părăsească San Siro. Viitorul său poate fi hotărât chiar săptămâna aceasta. Printre echipele care îl doresc se numără West Ham, Aston Villa și Bayer Leverkusen. Noua echipă a lui David Moyes este favorită, informează italienii.
Paqueta a ajuns și el de la Flamengo și era văzut de toată lumea drept noul Kaka, un jucător creativ care va aduce inspirație și fantezie în zona de mijloc. Însă Paqueta a urmat aceeași traiectorie ca Piatek și după un început promițător, brazilianul a încetinit ritmul iar o leziune la glenză i-a afectat semnificativ evoluția. Krunic și Kessie i-au luat fața iar Gazzetta informează că Milan este dispusă să renunțe la Paqueta pentru 35 de milioane de euro, favorită să îl cumpere fiind PSG.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29