Gazetta dello Sport a informat în ediția de vineri a ziarului că Ralf Rangnick continuă negocierile cu AC Milan însă planul său este de a-l aduce alături de el pe Julian Nagelsmann ca antrenor, Rangnick urmând să ocupe postul de director sportiv pe San Siro.
”AC Milan pregătește schimbări majore sub un format german”, scrie Gazzetta. Rangnick, în vârstă de 61 de ani, a recunoscut recent legătura cu Milan, însă nu a intrat în detalii.
Totuși, Rangnick urmează să intre în discuții și cu acționarul majoritar de la AC Milan, Gordon Singer, El are planuri să modernizeze clubul cu totul, concentrându-se pe aducerea unor tinere talente, exact domeniul la care se pricepe cel mai bine Rangnick. Totuși, misiunea Milanului de a-l convinge pe Naglesmann să plece de la Leipzig după doar un sezon pare una extrem de dificilă.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 16 ORE
Maldini, actualul director sportiv al lui AC Milan, se opune vehement venirii lui Rangnick.
Paolo Maldini a fost clar de la început privind ceea ce își dorește de la Milan. Să se implice la nivel managerial, să aibă control și autoritate la club. Într-un cuvânt: putere. Maldini a dorit să se implice pentru a duce Milan în direcția pe care el o consideră potrivită, nu a vrut niciodată să fie prezent al club doar cu imaginea.
Milan i-a îndeplinit aceste dorințe. Mai întâi a fost numit director de strategii iar apoi director sportiv. A avut putere. Totuși, odată cu posibila venire a lui Ralf Rannick, cel care este director sportiv pentru toată gruparea Red Bull (RB Leipzig, New York Red Bulls și RB Salzburg) și un personaj care va dori cu siguranță să aibă influență la club, Maldini își va vedea influența cum scade.
”Pentru mine contează să am o influență, nu este vorba de dorința de a avea putere, dar în anumite situații trebuie să preiei controlul. La Leipzig am angajat doi fizioterapeuți și doi medici în cinci ore. Oriunde voi merge, ar trebui să pot face acest lucruri”, a afirmat recent Rangnick.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 21 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01