Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revoluție la Napoli! Mertens și Callejon pleacă de la echipă. Urmează alte nume mari

Cristian Mihală

Actualizat 11/11/2019 la 12:13 GMT+2

Gazzetta dello Sport anunță că De Laurentiis, președintele lui Napoli, este gata să facă o adevărată revoluție la Napoli. Dries Mertens şi Callejon vor plăti scump pentru faptul că au fost "capii revoltei" împotriva președintelui: au fost puși pe lista de transferuri.

Mertens, Callejon - Red Bull Salzburg-Napoli - Champions League 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Odată cu aducerea lui Carlo Ancelotti, se părea că Napoli va putea să oprească în sfârșit supremația lui Juventus. Asta și pentru că fotbaliștii de lângă Vezuviu păreau să fi ajuns la maturitate.
Sezonul actual s-a dovedit însă un fiasco, lucru care l-a enervat peste măsură pe președintele De Laurentiis. Acesta a ordonat ca fotbaliștii să fie ținuți în cantonament, după remiza cu Salzburg, din Champions League, dar jucătorii nu s-au conformat. La inițiativa lui Mertens și Callejon, fotbaliștii au părăsit baza de pregătire, spre furia oficialului.
Acesta a decis deja ca toți fotbaliștii să fie amendați cu 5% din salariu, dar această măsură e doar începutul.
"De Laurentiis a înţeles după prestaţia mediocră de sâmbătă că ciclul e ca şi-ncheiat, cu şapte luni mai devreme de finalul sezonului. Iar acum toţi jucătorii au viitorul incert şi dacă ar putea i-ar vinde pe loc pe toţi care s-au răzvrătit", a dezvăluit Gazzetta dello Sport.

Mertens și Callejon, ca și plecați

Fotbaliști cu o cotă foarte bună, Mertens și Callejon au fost puși pe lista de transferuri și, foarte probabil, vor pleca încă din ianuarie.
Pentru belgian există interes din partea lui Inter, care l-a pierdut pe Alexis Sanchez pentru o mare parte din restul sezonului. Dacă prețul va fi unul atractiv, vârful va ajunge sub comanda lui Conte din iarnă, urmând să încerce să ia titlul în tricoul nerazzurrilor.
În ceea ce îl privește pe fostul jucător al lui Real, acesta nu e la fel de curtat, de vină fiind și vârsta (va împlini în iarnă 33 de ani). Totuși, Callejon ar putea să aleagă China, acolo unde a ajuns fostul căpitan al lui Napoli, Hamsik.
Pe picior de plecare este și mijlocașul Allan, care ar fi avut o contră dură cu fiul președintelui, dar și alți fotbaliști.
Se va încheia, așadar, un ciclu, iar De Laurentiis nu va avea niciun motiv să vrea să îl mai țină cu orice preț nici pe Koulibaly. Fundașul e curtat de marile forțe din Premier League și va fi lăsat în aceste condiții să plece, pentru o sumă apropiată de 100 de milioane de euro.
După 12 etape din Serie A, Napoli ocupă abia locul 7, la 13 puncte de Juventus. În acest context, sezonul intern pare compromis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo