Ribery, care a fost numit jucătorul lunii septembrie în Serie A, l-a împins pe arbitru de două ori în ceea ce a fost un final tensionat de meci. Francezul era nervos de când a fost schimbat cu 14 minute mai devreme, chiar înainte ca Immobile să marcheze golul victoriei pentru Lazio.
Ribery era nemulțumit de faptul că arbitrul nu ar fi sesizat un fault al lui Jordan Lukaku asupra lui Riccardo Sottil la faza goluli decisiv. Francezul a fost indignat că incidentul nu a fost verificat cu VAR.
”Ribery a fost cam nervos și a greșit, chiar dacă a avut un motiv. Vom vedea ce facem mai departe”, a declarat Commisso pentru postul de radio Anchio Sport.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705326.jpg
”În SUA avem reluări de mulți ani și nu există controverse. Seara trecută am văzut de ce este totul atât de controversat în Italia. Este destul de scandalos ce s-a întâmplat. Totul a început de la un fault care n-a fost acordat. De ce există VAR dacă nu este folosit? A fost la fel și cu Napoli”, a adăugat el.
”Este o regulă internațională și mi se pare corect că a fost eliminat. Dar nu înțeleg de ce, la nivel internațional, nu se ocupă VAR de astfel de faze”, a precizat el.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34