Grupul care deține clubul, care îl include și pe președintele James Pallotta, lucrează cu bancherii de la Goldman Sachs, care caută oferte noi, au declarat surse apropiate afacerii. Demersul vine după ce un acord încheiat la sfârșitul anului trecut cu miliardarul texan Daniel Friedkin s-a destrămat în ultimele luni.
Goldman a făcut oferte mai multor potențiali cumpărători, inclusiv clienți înstăriți și investitori de pe Wall Street, dar nu a primit oferte ferme. Goldman a refuzat să comenteze, iar AS Roma nu a răspuns unei cereri de comentariu. Două persoane apropiate de Friedkin au declarat că miliardarul american a făcut o ofertă revizuită de 575 milioane euro la sfârșitul lunii mai, care a fost refuzată pe 28 mai de Pallotta.
Friedkin vrea să negocieze în continuare cu Pallotta, a declarat o persoană apropiată miliardarului american, care a adăugat, totuși, că nu va suplimenta suma. O persoană apropiată de AS Roma a respins ideea că a existat o contraofertă și a și-a expirimat dubiile în privința faptului că Friedkin are banii necesari pentru a efectua vreo tranzacție. Această sursă a adăugat că discuțiile cu alți ofertanți au continuat.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Joseph DaGrosa, un investitor american al cărui grup, General American Capital Partners, și-a vândut participația în clubul francez Bordeaux anul trecut, este printre cei care au în vedere o ofertă pentru AS Roma. Un reprezentant al lui DaGrosa nu a răspuns unei solicitări de comentariu.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42