Belgianul de 27 de ani a dezvăluit că a avut momente în care a fost supraponderal și departe de condiția fizică ideală la Manchester United însă acum nu mai are astfel de griji la Inter Milano.
Lukaku a dezvăluit că un nutriționist i-a spus că sistemul său digestiv nu mai funcționea cum trebuie pe Old Trafford însă ajuns în Italia, belgianul a respectat o dietă cu alimente atent selectate pentru el de staff-ul medical al lui Inter.
Lukkau a marcat 18 goluri în Serie A în acest sezon, contribuind decisiv la campania excelentă a lui Inter, echipa lui Conte fiind mai aproape de titlu ca niciodată în ultimii 10 ani iar belgianul consideră că fizicul său s-a îmbunătățit semnificativ, de aici și succesul.
Serie A
S-a încheiat ședința din Italia! Anunțul făcut de Juventus, Milan și Inter despre Super Ligă
ACUM O ORĂ

Romelu Lukaku, despre dieta care i-a schimbat cariera

”De când am ajuns la Inter mi-am schimbat dieta și pot să spun că nu m-am simțit niciodată mai puternic decât acum. Dieta mea constă în salate la prânz, mult piept de pui și paste Shirataki”, a declarat Lukaku pentru Sky Sport Italia.
”Nu-mi schimb alimentați prea mult, trebuie să avem un fizic puternic, alergăm mult. De când am începuta cest stil de viață mă simt mult mai bine pe teren, sunt mai rapid și reactiv”, a adăugat el.
”Iubesc carbohidrații și iubesc cartofii, cartofii dulci și orezul negru, dar nu mănânc multe paste. Am fost mereu un jucător exploziv cu mușchi, dar în Italia am ajuns la un alt nivel. Nu m-am simțit niciodată așa de puternic. Am ajuns la alt nivel fizic și psihic”, a povestit el.
Serie A
3 echipe din Serie A cer excluderea din campionat a celor 3 granzi implicați în Super Liga Europei
ACUM 12 ORE
Serie A
Inter, egal pe terenul lui Napoli! Trupa lui Conte rămâne cu 9 puncte avans pe primul loc în Italia
ACUM O ZI