Romelu Lukaku a marcat 27 de goluri și a dat 9 assist-uri în 42 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, contribuind subsatnțial la câștigarea titlului de către Inter, primul astfel de succes după o pauză de 11 ani.
Atacantul de 27 de ani și-a găsit locul la Inter, după ce nu a reușit să se impună în Premier League la Chelsea sau Manchester United. Stilul de joc practicat de echipa lui Conte i se potrivește de minune belgianului, care traversează cea mai bună formă a carierei.
https://i.eurosport.com/2021/04/21/3119112.jpg
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
IERI LA 05:50

Romelu Lukaku elogios la adresa lui Benzema

Deși este considerat de specialiști printre cei mai buni atacanți din lume la ora actuală, Lukaku rămâne modest și consideră că alt fotbalist merită această distincție.
"Karim Benzema este cel mai bun atacant în acest moment. Nu există comparație.", a menționat Lukaku într-un interviu pentru radioteleviziunea publică din Belgia.
Pentru a ajunge al nivelul francezului de la Real Madrid, Lukaku este convins că trebuie să aibă parcursuri cât mai lungi în Champions League. Inter a dezamăgit în ultimele 2 sezoane în competiția supremă din fotbalul european, nereușind să treacă de faza grupelor.
Cu siguranță că ambițiile "nerazzurrilor" vor fi mult mai mari în sezonul viitor. Rămâne de văzut însă dacă Lukaku va continua la Inter din vară. Evoluțiile fantastice din acest sezon l-au adus pe Lukaku în atenția forțelor din Premier League, iar presa britanică a scris că Roman Abramovich e hotărât să pună pe masă o sumă colosală pentru readucerea belgianului pe Stamford Bridge.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13