Romelu Lukaku a marcat 27 de goluri și a dat 9 assist-uri în 42 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, contribuind subsatnțial la câștigarea titlului de către Inter, primul astfel de succes după o pauză de 11 ani.
Atacantul de 27 de ani și-a găsit locul la Inter, după ce nu a reușit să se impună în Premier League la Chelsea sau Manchester United. Stilul de joc practicat de echipa lui Conte i se potrivește de minune belgianului, care traversează cea mai bună formă a carierei.
https://i.eurosport.com/2021/04/21/3119112.jpg
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40

Romelu Lukaku elogios la adresa lui Benzema

Deși este considerat de specialiști printre cei mai buni atacanți din lume la ora actuală, Lukaku rămâne modest și consideră că alt fotbalist merită această distincție.
"Karim Benzema este cel mai bun atacant în acest moment. Nu există comparație.", a menționat Lukaku într-un interviu pentru radioteleviziunea publică din Belgia.
Pentru a ajunge al nivelul francezului de la Real Madrid, Lukaku este convins că trebuie să aibă parcursuri cât mai lungi în Champions League. Inter a dezamăgit în ultimele 2 sezoane în competiția supremă din fotbalul european, nereușind să treacă de faza grupelor.
Cu siguranță că ambițiile "nerazzurrilor" vor fi mult mai mari în sezonul viitor. Rămâne de văzut însă dacă Lukaku va continua la Inter din vară. Evoluțiile fantastice din acest sezon l-au adus pe Lukaku în atenția forțelor din Premier League, iar presa britanică a scris că Roman Abramovich e hotărât să pună pe masă o sumă colosală pentru readucerea belgianului pe Stamford Bridge.
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03