Juventus a avut un meci mai greu decât era de așteptat în deplasarea de la Genoa. Torinezii au dominat prima repriză, dar nu au reușit să marcheze, astfel că la cabine s-a intrat cu 0-0.
În repriza secundă, Juventus s-a aruncat în atac și a reușit până la urmă să deschidă scorul prin Dybala, care a marcat din pasa lui McKennie în minutul 57. Din acel moment se părea că echipa lui Pirlo va avea un meci mai ușor, dar lucrurile nu au stat așa, deoarece Sturaro a egalat în minutul 61.
Juve a continuat să pună presiune și până la urmă eforturile i-au fost răsplătite. Piemontezii au beneficiat de 2 lovituri de la 11 metri în finalul meciului, iar Cristiano Ronaldo nu l-a iertat pe Mattia Perin, care a făcut un meci bun în general. Pe final a intrat și Drăgușin pe teren.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06

Ronaldo a reușit o dublă la meciul 100 pentru Juventus

Astfel, starul portughez a sărbătorit cu o dublă meciul său cu numărul 100 în tricoul "Bătrânei Doamne". Chiar dacă au venit din penalty, cele 2 reușite i-au adus lui Juventus cele 3 puncte, iar formația lui Pirlo a urcat pe poziția a 4-a în clasament, la numai 3 puncte în spatele Milanului, care nu a jucat încă în această etapă.
Pentru Juventus urmează un meci extrem de greu pe teren propriu contra Atalantei, la mijlocul săptămânii viitoare, când va avea loc o etapă intermediară în Serie A. De partea cealaltă, Genoa rămâne penultima în clasament, iar etapa următoare are un nou meci infernal, tot pe teren propriu, cu AC Milan.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40