Ronaldo a părăsit terenul după 55 de minute, în locul său intrând argentinianul Paulo Dybala, care a înscris ulterior, în minutul 77, unicul gol al jocului. În momentul anunțării înlocuirii, fotbalistul portughez a părut destul de nemulțumit, gesticulând și părând să "arunce" mai multe cuvinte către antrenorul său. De asemenea, acesta a mers direct la vestiare, scrie The Guardian.
În plus, potrivit Sky Sport Italia, Ronaldo a plecat de la stadion chiar în timpul partidei, cu trei minute înainte de ultimul fluier. În ciuda acestor evenimente, antrenorul Maurizio Sarri a încercat să minimalizeze incidentul, dar a recunoscut că fostul star al lui Juve ar trebui să își ceară scuze față de colegi.
"Nerespectuos cu colegii săi? Cum am spus, nu știu. Dacă e adevărat că a plecat înainte de finalul meciului, atunci trebuie să rezolve problema cu colegii săi. Eu nu am vreo problemă cu Cristiano. El ar trebui să fie mulțumit pentru că a reușit să fie disponibil în ciuda faptului că nu era în cea mai bună formă fizică. În ultima lună a simțit un disconfort la genunchi, iar asta este o mică problemă pentru el", a declarat Maurizio Sarri.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53

Ronaldo, într-o ipostază neobișnuită

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit și în timpul meciului cu Lokomotiv Moscova, miercuri, scor 2-1, în grupele Ligii Campionilor. Atunci, tot Paulo Dybala a intrat în locul său, în minutul 81 și portughezul a dat semne de nemulțumire, mai ales că în Champions League e într-o permanentă luptă cu recordurile. Golgheterul all-time al Ligii a fost schimbat, așadar, în ultimele două partide, un lucru total atipic. Sezonul trecut, Allegri l-a schimbat doar de două ori, pe parcursul întregii stagiuni.
În ediția actuală de Serie A, Ronaldo a fost folosit în 10 partide, reușind șase goluri și două pase decisive.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
IERI LA 13:30
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
22/09/2021 LA 08:42