Ronaldo a părăsit terenul după 55 de minute, în locul său intrând argentinianul Paulo Dybala, care a înscris ulterior, în minutul 77, unicul gol al jocului. În momentul anunțării înlocuirii, fotbalistul portughez a părut destul de nemulțumit, gesticulând și părând să "arunce" mai multe cuvinte către antrenorul său. De asemenea, acesta a mers direct la vestiare, scrie The Guardian.
În plus, potrivit Sky Sport Italia, Ronaldo a plecat de la stadion chiar în timpul partidei, cu trei minute înainte de ultimul fluier. În ciuda acestor evenimente, antrenorul Maurizio Sarri a încercat să minimalizeze incidentul, dar a recunoscut că fostul star al lui Juve ar trebui să își ceară scuze față de colegi.
"Nerespectuos cu colegii săi? Cum am spus, nu știu. Dacă e adevărat că a plecat înainte de finalul meciului, atunci trebuie să rezolve problema cu colegii săi. Eu nu am vreo problemă cu Cristiano. El ar trebui să fie mulțumit pentru că a reușit să fie disponibil în ciuda faptului că nu era în cea mai bună formă fizică. În ultima lună a simțit un disconfort la genunchi, iar asta este o mică problemă pentru el", a declarat Maurizio Sarri.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56

Ronaldo, într-o ipostază neobișnuită

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit și în timpul meciului cu Lokomotiv Moscova, miercuri, scor 2-1, în grupele Ligii Campionilor. Atunci, tot Paulo Dybala a intrat în locul său, în minutul 81 și portughezul a dat semne de nemulțumire, mai ales că în Champions League e într-o permanentă luptă cu recordurile. Golgheterul all-time al Ligii a fost schimbat, așadar, în ultimele două partide, un lucru total atipic. Sezonul trecut, Allegri l-a schimbat doar de două ori, pe parcursul întregii stagiuni.
În ediția actuală de Serie A, Ronaldo a fost folosit în 10 partide, reușind șase goluri și două pase decisive.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23