După o perioadă de teste constante, în care a fost depistat pozitiv, CR7 a ieșit în sfârșit negativ și a putut reveni în lotul lui Pirlo.
Stafful tehnic al bianconerilor nu l-a introdus pe lusitan titular ieri, cu Spezia, însă impactul avut de acesta pe teren când a fost aruncat în luptă, în repriza a doua, a fost imediat. Portughezul a marcat la doar 3 minute după ce a fost introdus pe teren, apoi, pe final, a reușit dubla în Spezia - Juventus 1-4.

Ronaldo, despre lupta la vârf în Serie A: Inter, omisă

Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
IERI LA 17:01
La final, Ronaldo a vorbit despre nivelul ridicat din Serie A și le-a nominalizat pe Milan, Lazio și Napoli drept principalele contracandidate în lupta pentru al 10-lea titlu consecutiv. Italienii au sesizat imediat că Inter, marea rivală și teoretic singura formație care poate să le dea emoții torinezilor în drumul spre un nou lo scudetto, a fost omisă.
"M-am simțit bine, nu am avut simptome, abia așteptam să joc. Astăzi azi făcut ce îmi place mai mult, am fost pe teren și mi-am ajutat echipa. Serie A e un campionat competitiv, e Milan, care face o treabă grozavă sezonul ăsta, mai sunt Lazio și Napoli. Trebuie să muncim din greu pentru un nou titlu, dar simt că de la o etapă la alta creștem", a spus Ronaldo pentru Sky Italia.
Ronaldo a fost extrem de frustrat că nu a putut fi pe teren contra Barcelonei, în Champions League și a lansat un mesaj în care și-a arătat îndoiala cu privire la testele de Covid-19: "PCR-ul este o porcărie", a scris CR7 săptămâna trecută. Întrebat de acel episod, starul lusitan a ocolit să intre în polemici.
"M-am întors pe teren, acesta e singurul lucru care contează acum", a mai spus CR7.
După 6 etape din Serie A, Juventus e pe locul 3 în campionat. Deși e neînvinsă, "Bătrâna Doamnă" a reușit să se impună în doar trei partide. Pentru torinezi urmează duelul cu Ferencvaros, din Champions League, iar un succes e absolut necesar pentru a nu își complica existența într-o grupă în care Barcelona e marea favorită la locul 1.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
29/09/2022 LA 13:59
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
28/09/2022 LA 07:09