Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo bate record după record în fotbalul european! Ultimele borne atinse de portughez

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/02/2020 la 17:20 GMT+2

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze lumea fotbalului și la 35 de ani. Superstarul lui Juventus a doborât o nouă bornă în acest weekend, după ce a înscris pe terenul celor de la Verona.

Cristiano Ronaldo of Juventus FC

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo a deschis scorul în minutul 65, după o acțiune personală pornită de la mijlocul terenului. Portughezul a sprintat extraordinar, a păcălit un adversar printr-o "bicicletă" tipică și a finalizat faza cu un șut la colțul lung. Golul de pe terenul Veronei a avut o însemnătate aparte pentru Cristiano. A fost al 10-lea meci consecutiv în care atacantul de 35 de ani înscrie pentru Juventus, devenind primul fotbalist care atinge această bornă în campionatul Italiei.
Mai mult, statisticile oferite de la Squawka Football arată alte două borne doborâte de superstarul portughez. Grație golului din ultima etapă, Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist care înscrie în cel puțin 10 partide consecutive în 2 din cele 5 ligi de top din Europa. S-a întâmplat acum, în Serie A, dar și în La Liga, pe vremea când Ronaldo evolua pentru Real Madrid. Mai mult, Cristiano este singurul fotbalist care înscrie în cel puțin 10 meciuri la rând și în UEFA Champions League.

Ronaldo, de neoprit și la 35 de ani

În plus, Ronaldo a reușit să înscrie cel puțin 20 de goluri în campionat pentru al 11-lea sezon la rând. Chiar dacă a stabilit un nou record în cariera sa, bucuria lui Ronaldo a fost diminuată de faptul că Juventus a pierdut partida cu Verona, scor 1-2. În urma rezultatului din weekend, "bianconerii" au coborât pe locul 2 în Serie A, în spatele celor de la Inter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo