Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, de neoprit. Juve a obținut o remiză mare, la Roma, în 10, grație dublei lui Cristiano

Cristian Mihală

Publicat 27/09/2020 la 23:41 GMT+3

Juventus a reușit o remiză mare pe terenul Romei, scor 2-2. Ronaldo a reușit o dublă și a ajuns la 31 de goluri marcate în 2020.

Cristiano Ronaldo a reușit o dublă în poarta Romei

Credit imagine: Getty Images

După un succes categoric cu Samdoria, 3-0 pe teren propriu, în prima etapă din Serie A, pentru "Bătrâna Doamnă" și pentru Andrea Pirlo, noul antrenor, urma un prim test serios, în Cetatea Eternă.
În continuare fără Alex Sandro, Bernardeschi și De Ligt, torinezii s-au vătut conduși după jumătate de oră de către giallorossi, în urma unui penalty transformat de Veretout.
Cu un minut înainte de pauză, Ronaldo a restabilit egalitatea, și reușita lui venind după o lovitură de la 11 metri. Interesant e că CR7 a punctat cu 146 de secunde înainte ca Messi, marele său rival din ultimul deceniu și jumătate, să marcheze și el din penalty pentru Barcelona, în confruntarea cu Villarreal.

Juventus a revenit în 10 contra Romei

Scorul pauzei nu a fost egal, însă, Veretout reușind dubla în prelungirile primei reprize. Partida părea jucată în minutul 62, când campioana ultimilor 9 ani din Serie A a rămas în 10, după ce Rabiot a văzut al doilea cartonaș galben.
Dar pe teren era în continuare atletul perfect, Cristiano Ronaldo, care a plutit din nou ireal, marcând superb cu o lovitură de cap, după o centrare execelentă a lui Danilo.
Atacantul portughez a ajuns la 31 de goluri în 29 de meciuri pentru Juventus și națională, în 2020. Ronaldo a marcat mai mult de 30 de goluri în fiecare din ultimii 14 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo