După un succes categoric cu Samdoria, 3-0 pe teren propriu, în prima etapă din Serie A, pentru "Bătrâna Doamnă" și pentru Andrea Pirlo, noul antrenor, urma un prim test serios, în Cetatea Eternă.
În continuare fără Alex Sandro, Bernardeschi și De Ligt, torinezii s-au vătut conduși după jumătate de oră de către giallorossi, în urma unui penalty transformat de Veretout.
Cu un minut înainte de pauză, Ronaldo a restabilit egalitatea, și reușita lui venind după o lovitură de la 11 metri. Interesant e că CR7 a punctat cu 146 de secunde înainte ca Messi, marele său rival din ultimul deceniu și jumătate, să marcheze și el din penalty pentru Barcelona, în confruntarea cu Villarreal.
Fotbal
Trei derby-uri de neratat în week-end + pronosticuri
ACUM 41 MINUTE

Juventus a revenit în 10 contra Romei

Scorul pauzei nu a fost egal, însă, Veretout reușind dubla în prelungirile primei reprize. Partida părea jucată în minutul 62, când campioana ultimilor 9 ani din Serie A a rămas în 10, după ce Rabiot a văzut al doilea cartonaș galben.
Dar pe teren era în continuare atletul perfect, Cristiano Ronaldo, care a plutit din nou ireal, marcând superb cu o lovitură de cap, după o centrare execelentă a lui Danilo.
Atacantul portughez a ajuns la 31 de goluri în 29 de meciuri pentru Juventus și națională, în 2020. Ronaldo a marcat mai mult de 30 de goluri în fiecare din ultimii 14 ani.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
IERI LA 11:34
Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
IERI LA 10:28