Cristiano Ronaldo a jucat tot meciul, dar n-a putut să facă diferența într-o seară în care elevilor lui Andrea Pirlo nu le-a ieșit nimic. Vlahovic a deschis scorul pentru Fiorentina în minutul 3, după o pasă oferită de Ribery.
În minutul 18, Cuadrado a avut o intrare întârziată asupra lui Castrovilli, iar arbitrul i-a acordat cartonașul roșu după intervenția tehnologiei VAR. Alex Sandro și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 76, iar Caceres a stabilit scorul final 5 minute mai târziu, după un assist al lui Biraghi.
A fost prima înfrângere a lui Juventus în sezonul curent din Serie A, în urma căreia campioana Italiei a rămas, cel puțin pentru moment, pe locul 4.
Serie A
Atitudinea oribilă a lui Handanovic față de Ionuț Radu. Ce a făcut când românul plângea în hohote
28/04/2022 LA 08:16
Cristiano Ronaldo a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului și n-a ezitat să-și exprime frustrarea și pe rețelele de socializare. Starul portughez a făcut un scurt rezumat al anului, pe care l-a descris drept "special" din cauza pandemiei de COVID care a lovit fotbalul.

Visul lui Cristiano Ronaldo în anul 2021: Juventus, din nou campioană, alături de fani în tribune

Chiar dacă Juventus a făcut o partidă modestă împotriva Fiorentinei și nu a încheiat anul așa cum și-ar fi dorit Ronaldo, atacantul de 35 de ani speră în continuare că echipa sa va deveni din nou campioană și va sărbători titlul alături de fani în tribune:
"Ieri, cu o performanță slabă și un rezultat care nu poate fi acceptat, am închis seria de meciuri din acest an, un an special din multe puncte de vedere. Stadioane goale, protocoale COVID, partide amânate, pauze lungi și un calendar foarte aglomerat.
Dar asta nu trebuie să fie o scuză. Știm că trebuie să dăm mai mult ca să jucăm mai bine și să câștigăm. Suntem Juventus! Și, pur si simplu, nu putem accepta nimic mai puțin decât excelența pe teren! Sper că această pauză scurtă să ne ajute să revenim mai puternici și mai uniți ca niciodată, pentru că sezonul este încă departe de final și, în cele din urmă, credem că vom sărbători, încă o dată, cucerirea titlului alături de fanii noștri.
Credeți în noi, aveți încredere în echipa noastră la fel cum avem și noi în voi, iar atunci vom obține rezultatele așteptate", a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Serie A
"Profeția apocaliptică" a lui Oscar Damiani, înainte ca Ionuț Radu să facă gafa carierei
28/04/2022 LA 04:44
Serie A
Reacția lui Acerbi, după ce fanii lui Lazio l-au distrus, acuzându-l că a râs la golul lui Milan
25/04/2022 LA 10:26